Asmir Kolasinac u Uscu

Asmir Kolašinac pozvao sve da bodre atletičare

Proslavljeni atletičar Asmir Kolašinac, je tokom “live” intervja emitovanog na Facebook stranici UŠĆE Shopping Center-a otkrio da na dan takmičenja ništa ne prepušta slučaju i da ima precizan raspored kog se pridržava. Nada se da će na predstojećem Evropskom prvenstu u atletici oboriti i lični rekord i da će to biti dovoljno i za jednu od medalja.

[su_quote cite=” istakao je Kolašinac.”]“Upornost je osobina koja me krasi, što sam najbolje video posle teškog perioda koji sam imao prošle godine. Cilj mi je da se posvetim sebi, i da ne razmišljam o konkurenciji, jer kada sam koncentrisan na sebe i svoj razvoj tada su i rezultati najbolji”[/su_quote]

Naš najbolji bacač kugle otkrio je da je trenutno zaljubljen, ali da iako je je prošle nedelje pogledao svetski hit film “50 nijansi mračnije” u bioskopu UŠĆE Shopping Center- a, ostaje veći ljubitelj akcionog žanra. U provod izlazi subotom uveče, međutim u narednom periodu će se posvetiti isključivo treninzima i Evropskom prvenstvu. Na kraju intervjua pozvao sve  ljubitelje sporta da bodre njega, kao i ostale naše atletičare na predstojećem takmičenju u Beogradu koje će se održati od 3 do 5. marta.