stvarno dobar ljubavnik 16

Stvarno dobar ljubavnik

Male tajne velikih majstora

Konačno je došla prava tropska vrelina u naš grad, a sa vrelinom raste temperatura, pa i želja za sjajnim seksom. Momci će se potruditi da u ovim tako vrućim danima zadovolje svoju cicu, a to je odlika samo dobrih ljubavnika. Pitate se koje su to tajne velikih majstora?

Dame vole nežnost i pažnju, valjda je to svima postalo jasno do sada. Ali, iznenadićete se prijatno kada saznate šta je to još što nežniji pol potajno očekuje od svog seksi ljubavnika.

Pritajeni tigar

Da, vi ste nežni prema njoj, poklanjate joj pažnju i predete poput mačeta kada se nađete u njenoj blizini. Ali i ona voli da prede i da vas koji put čika poput nestašne mačke. Na početku strpljiv, pažljiv, osećajan a nešto kasnije se pretvarate u pravog tigra koji će da svoju mačku uzme divlje i neočekivano. I onda opet budete malo mače, pa iznenada strastveni tigar, to je ono o čemu ona mašta.

Duga predigra i maženje, maženje

Koliko puta smo bili svedoci seksi scene nekog filma u kojem mačo tip uzima ženu odmah i pri tom nastaje «nikada jači» seks. Scenaristi su ovog puta preskočili nekoliko koraka. Najpre, ekspolozivan i savršen seks sa partnerkom je moguć, ali ona od vas očekuje veoma dugu predigru kako bi se psihički pripremila za nestašluke i maženjem je stimulišite kako bi uživala u seksu pa samim tim i različitim pozama.

Sakrivene igračke

Živimo u 21. veku pa se samim tim i seksualna sloboda žena oseća na svakom uglu. Dame su sada spremnije da probaju neke novitete u vidu mirisnih ulja, uniforme, vibratora. Možete da razgovarate o tome sa svojom dragom, a možete i da je iznenadite sa novom sakrivenom igračkom.

Senzualna masaža

Stvarno ste kralj ako svaki put kada krenete da masirate svoju draganu, atmosferu dovedete na veći nivo, a to znači seksanje. To samo znači da vrlo dobro znate šta radite, da krećete senzulnom masažom ramena, pa skliznete na njene grudi, zatim stomak i međunožje. Plus, još ako ste se pobrinuli za prijatnu atmosfericu i zapalilu koju sveću, onda je to pun pogodak. O da, ona jednostavno ne može, a da ne želi seks sa vama.

Dobar za vreme kao i nakon seksa

Dame nakon seksanja ne očekuju da joj celu noć šapućete na jastuku kako je divna, lepa, seksi, nežna… Ipak, imajte u vidu to da prosto ne pobegnete odmah u kupatilo ili posegnete za cigaretom ili mobilnim, već minut – dva držite u zagrljaju svoju devojku ili je prosto milijute vrhovim prstiju par trenutaka i, naravno, poljubite. To je odlika dobrih ljubavnika, ali i džentlmena u razbacanoj postelji.

foto:publicdomainpistures