ID 10096646

Najromantičnija ostrva za zaljubljene

Svi zaljubljeni parovi koji traže predivne zalaske sunca, vetrić u kosi, skrivene uvale i velike plaže, prijatne i opuštene restorane, letovanje na ostrvu je pravi izbor. Ova ostrva su veoma romantična za proslave bitnih datuma zaljubljenih parova, pa ne čudi što su upravo oni najčešći posetioci.

Kapri

Ovo ostrvo svojom lepotom posetioce očarava vekovima. Divne plaže, romantične italijanske pesme, drveće limuna na svakom koraku, skrivene pećine i magičan pogled na more su više nego dovoljni da se osetite za trenutak kao junak nekog romantičnog filma.

Bali

Ovo šarmantno ostrvo krije predivne hramove i bivše palate za razgledanje. Egzotika hibiskusa, jasmina, magnolije i orhideje, bujne šume i peščane plaže, kao i kristalno čisto more su dovoljni da, pored partnera, ne poželite bilo šta drugo.

Santorini

Poznat po živopisnom selu, izgrađenom na visokim liticama, koje se sastoji od belih kamenih kuća i crkvom sa plavom kupolom i divnom arhitekturom, Santorini je oduvek bio raj za ljubavnike. Ovo grčko ostrvo je poznato i po tome što se na njemu često obavljaju ceremonije venčanja. Crvena plaža je najpoznatija na ostrvu i zbog toga što je veoma mala, idealna je za ljubavisanje i uživanje.

 

Bora-Bora

Predivan beli pesak, jarke tirkizne uvale i savršeno skrivene plaže od radoznalih pogleda čine ovo ostrvo jedno od najromantičnijih na svetu. Luksuzni bungalovi, doručak u krevetu i istraživanje koralnog grebena zvuči veoma primamljivo.

foto: Vichaya Kiatying-Angsulee at FreeDigitalPhotos.net