Jagodici po vrticima u Srbiji

Predstava za decu iz Svratišta

Deca iz Svratišta na Novom Beogradu imala su priliku da uživaju u sladoledu Jagodići, ali i da se upoznaju sa davnim svetom dinosaurusa. Predstava „Jagodići i dinosaurusi“ deo je zabavne i edukativne kampanje kompanije Frikom, sa ciljem da decu pokrene na igru i druženje i upozna ih sa ovim čudesnim bićima. Do sada su avanture porodice Jagodića osim dece u Svratištu, videli i mališani Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, kao i drugari iz vrtića u Subotici, Čačku, Kragujevcu i Novom Sadu.

Predstava ,,Jagodići i dinosaurusi’’ u ustanovama socijalne zaštite deo je društveno odgovornog pristupa kompanije Frikom da ovoj deci ulepša trenutke provedene u ustanovama, i pruži priliku da uz omiljenu poslasticu nauče i nešto novo.

Dogodovštine Jagodića i dinosaurusa imaće priliku da u narednim nedeljama vide i deca iz vrtića u Beogradu i ostalih gradova, a glavni junaci ove predstave predstaviće se i mladoj publici na Festivalu dečijih dramskih umetnosti DEDAR u Smederevu.

Među decom predškolskog uzrasta nastala je prava pomama za junacima praistorije i popunjavanje albuma, jer uz svaki sladoled slede i sličice dinosaurusa.