nokti na rukama odaju zensku narav 936

Nokti na rukama odaju žensku narav

O kakvoj je šmizli reč?

Ako su muškarci do sada imali slatke muke da provale karakter potencijalne buduće devojke, evo simpatičnog pokazatelja njenog karaktera. Sve što je potrebno da uradite jeste da zadržite pogled na ženskim rukama i uoče kakvi su joj nokti. Oni će im pokazati zapravo o kakvoj je šmizli reč…

Oči su ogledalo duše, kažu mnogi. Nos otkriva da li je muškarac obdareniji ili ne, a boja kose je posebna priča za sebe. Dođosmo do ženskih noktiju na rukama i otkrijmo šta mogu da “kažu” o svojoj vlasnici.

Dama sa veoma dugim noktima

Odmah će vam zapasti za oko kako su dugi nokti uredni, vešto nalickani, elegantni, iste dužine i oblika što vam dalje govori da se potencijalna dama sa takvim noktima ne bavi kućnim poslovima (a i kako bi), niti nekim fizičkim aktivnostima, izuzev možda tračanja koje ne zahteva posvećenost ruku. I seks sa dugim noktima zna da bude zanimljiv. Ako volite ovakve damice, napred samo!

Dama sa veštačkim noktima

Znate kako kažu, kada nabacite neki veštak na sebe, pa makar to bili i veštački nokti, težite da budete nešto što niste. Dame sa veštacima znaju da budu posesivne, guše svojom ljubomorom do krajnjih granica. A posle veštačkih noktiju vrlo verovatno će se javiti želja za veštačkim grudima i tako dalje. Veštački nokti su uočljivi zato što su debili i izdaleka se vidi da je u pitanju plastika.

Dama sa kratkim noktima

Dame sa kratkim, urednim noktima su pokazatelj da vode računa o sebi i svom izgledu, pouzdane su, iskrene i znaju šta žele. Ova dama se ne libi da se lati krpe i sredi kuću, nabaci trenerku i zaputi u teretanu ili na sebe navuče elegantnu haljinu i namaže lak boje trule višnje koji izgleda tako sesksi na kratkim noktima.

Dama sa izgrickanim noktima

Prvo što će vam na pamet pasti jeste da je u pitanju žena koje je veoma nervozna, jer njeni izgriženi nokti će vam to i potvrditi. Reč je o veoma nervoznoj, emotivnoj osobi koja često menja raspoloženje. Može da se rasplače kao od šale, a posle da se smeje kao da ništa nije bilo. Ovo zna da uplaši i one najhrabrije.

foto:publicdomainpictures