IMG 1339 Zoe Kida foto Marina Bugarcic
Zoe Kida u The Body Shop-u, foto: Marina Bugarčić

The Body Shop proslavio Međunarodni dan žena na novoj lokaciji u shopping centru Ušće

U središtu tržnog centra Ušće, danas se odigrao događaj koji je okupio brojne dame obeležavajući jedan od najvažnijih datuma u godini za dame – Međunarodni dan žena.

The Body Shop, brend čija je misija posvećena podršci feminizmu, borbi za jednakost i osnaživanju žena, obeležio je ovaj poseban trenutak u svojoj novoj prodavnici.

U sjajnoj atmosferi, dame su imale priliku da uživaju u isprobavanju veganskih proizvoda, kao i u divnom nastupu talentovane Zoe Kida. Njen nastup bio je posebno emotivan, a pesma “Žena dete” posvećena je svim prisutnim damama, dodatno naglašavajući koliko je važno zavoleti dete u sebi i prihvatiti sebe kakva jesi. 

IMG 1344 Body shop foto Marina Bugarcic
foto: Marina Bugračić

Najnoviji koncept prodavnice u tržnom centru Ušće predstavlja The Body Shop-ovo isticanje svojih korena, naglašavajući strast prema kreiranju zdravije budućnosti i održivih ekoloških rešenja. Sa elementima izrađenim od recikliranih materijala, prodavnica nije samo prostor za kupovinu, već i podsećanje na odgovornost prema planeti.

U prodavnici možete pronaći kutiju gde posetioci mogu doneti iskorišćena pakovanja proizvoda The Body Shop-a na reciklažu, čime se podržava održivost i smanjenje ekološkog uticaja. 

U skladu sa svojom posvećenošću društvenim vrednostima, The Body Shop je prošle godine sa Animal Rescue Sebia, započeo kampanju pod nazivom “Ruka gore za njih, ne na njih” koja ima za cilj borbu protiv zlostavljanja životinja i pružanje podrške onim životinjama kojima je najpotrebnija. U okviru aktivacije Ruka gore za hranu na tone, u prodavnici u Ušću može se donirati hrana za napuštene životinje.