Foto: Tijana Janković
Foto: Tijana Janković

Steznik za muškarce

Rešenje za ljubavno jastuče

Sigurno nekada pomislite kako je devojkama lakše, jer imaju mirišljave kremice, šminku i ostale tehnike da sakriju nedostatke. Sada je i vama na raspolaganju pomoć u prikrivanju ljubavnog jastučeta, a to je steznik za muškarce…

Ako ste otvoreni za modne novotarije, onda je ovaj novi odevni predmet moguće rešenje za vaš bolji izgled. Žene ga nose od davnina i veoma je popularan zbog rezultata koje daje. Od sada ćete i vi moći da uživate u prednostima ovakvog modnog detalja, jer je firma Spandex proizvela steznik i za muškarce. Napravljen je od specijalnog materijala, a izgleda kao obična bela pamučna majica. Zateže grudni deo i stomak. Poboljšava držanje i ne pravi nabore ispod odeće. Što je odlika svakog dobrog steznika. Izgledaćete šlank i gotovo kao da ste atletski građeni. Jedino mu je mana to što ćete pre ili kasnije morati da ga skinete. Mada, kao što mnogi kažu, ako već do toga dođe, onda detalji više nisu bitni.

Mnogi muškarci vole komotnu odeću i slobodu pokreta. Mnogima je i kravata veliko opterećenje, tako da je moguće da bi nekima ovako nešto bilo naporno za nošenje ili bi sami sebi bili smešni. Opet, ako želite brzo rešenje i ako vam je bitno da u nekom trenutku dobro izgledate, a bežali ste sa časova fizičkog i preskakali termine u teretani, ovaj steznik možda može biti pravi spas za zogdinji stas.

Žene su ih koriste toliko dugo, a sada je i vama dostupno da na brz i lak način ostavite dobar utisak. Uživajte u omiljenoj hrani, ali ipak malo pripazite. U slučaju da je nedeljni ručak bio baš neodoljiv, steznik će vam omogućiti da ipak zakopčate dugme.

Foto: Tijana Janković