momci i depilacija 8261

Momci i depilacija

Muška maljavost, za ili protiv

O pripremi tela za leto ne brinu samo devojke. Mnogi muškarci, takođe, razmišljaju o tome da li da uklone svoje muževne malje ili ne…

Poslednjih godina je postalo opšte prihvaćeno, a u nekim slučajevima čak i poželjno da muškarac ukloni svoje malje sa različitih delova tela. Naravno, sve to je stvar ukusa, što lično izgrađenog, a što onog koji nam diktiraju modni trendovi. Postoji opšta polemika, kako među muškarcima tako i među ženama, da li je maljavost na muškom telu prihvatljiva ili ne.

 Momci koji su zauzeti ne moraju da razmišljaju da li su suviše maljavi, jer svoju „frizuru” mogu da prilagode ukusu devojke sa kojom su. Postoje devojke koje vole ljubavni tepih i one kojima je dlakavost kod pripadnika jačeg pola neprihvatljiva.

Ako ste muškarac, protivnik depilacije i kozmetičkih tretmana, onda ste se sigurno do sada izborili da zadržite svoj mačo izgled. Ukoliko razmišljate da se ovog leta ipak rešite malja, onda obratite pažnju da to uradite sa merom.

Malje na grudima i ispod pazuha možete da skratite. Nema potrebe da ih uklanjate voskom. Na ovaj način ćete zadovoljiti obe ženske struje.

Dlakava ramena i leđa nisu privlačna devojkama. Ako na ovim delovima tela imate jače dlake, onda bi mogli da razmislite o depilaciji voskom. Ovaj tretman može da bude bolan, ali ćete brzo steći toleranciju na njega, a vaša dama će biti zadovoljna.

Bodibilderi, biciklisti i plivači se često odlučuju da uklone malje sa celog tela. Ako se ne bavite ovim sportovima, nema razloga da i vi to učinite.

Da li ćete se ovog leta odlučiti da plažom šetate sa starom, muževnom, frizurom ili ne, zavisi od vas. Bilo koji da je vaš stil, ne brinite, jer postoje devojke koje baš taj izgled vole.

foto: Tijana Janković