MESSI 16 BLUE BLAST

Kopačke koje će nositi Pogba, Mesi, Miler, Suarez

Adidas Football lansirao je novu kolekciju kopački, Blue Blast, uključujući modele za fudbalski teren, tvrdu podlogu i street style. Posebna karakteristika je PRIMEKNIT gornji sloj od 360 stepeni zahvaljujući kom se kopačka lako obuva, a zaštićena je ultra tankim slojem Non Stop Grip (NSG). Ove kopačke takođe imaju i SPRINTFRAME čarapu, sa kojom je konačni rezultat postizanje više energije u odnosu na obične uloške obuće, a dobija se i neprevaziđeni osećaj udobnosti.

Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL

Najnovija karakteristika kopački Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL je potpuni Purecut sistem čarape. Dizajniran da obezbedi maksimalno prianjanje, visoko rastegljiv materijal pomaže da se stopalo fiksira dok se prilagođava najsloženijim pokretima. Još jedna inovativna karakteristika u dizajnu je i upotreba revolucionarne adidas BOOST tehnologije. BOOST đon sačinjen je od termoplastičnog poliuretana (TPU), koji omogućuje najbolje vraćanje energije pri svakom koraku. Ove kopačke nosiće na svetskim terenima Pol Pogba i Mesut Ozil.

X16 Blue Blast

Deo ove kolekcije su i X16 Blue Blast kopačke koje će na terenu nositi velike svetske zvezde Geret Bejl, Tomas Miler i Luis Suarez. Napravljene u upečatljivim plavo-pink nijansama, kopačke karakteriše NON STOP GRIP (NSG) premaz koji omogućava odličnu kontrolu lopte, PURECUT SOCK SYSTEM koji prekriva sistem za pertlanje, kao i SPRINTFRAME đon.

MESSI 16 Blue Blast

Specijalno izdanje MESSI 16 Blue Blast kopački koje će nositi petostruki dobitnik Zlatne lopte, Leo Mesi, takođe je deo ove kolekcije. Kao i ostale MESSI 16 kopačke i ove su napravljene da odgovaraju jedinstvenom i drugačijem stilu Lea Mesija, a karakteriše ih SPRINTFRAME đon, AGILITYKNIT za brzo obuvanje, kao i PURECUT SOCK SYSTEM i PUREAGILITY HEEL LINING za neprevaziđenu udobnost i prianjanje.