2023 SPRING dragana ognjenovic 2 foto Live production
foto: Live production

Kolekcija proleće-leto 2023 Dragane Ognjenović

Kolekcija proleće-leto 2023 Dragane Ognjenović je izvedena iz preciznih krojeva prefinjenih linija naglašenog struka, delikatnih bretel i visoko zakopčanih haljina, suknji sa visokim pojasom, pa do produženih bluza u muslinu koje nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući. 

2023 SPRING dragana ognjenovic 3 foto Live production
foto: Live production

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica u transparentnom koloritu od poludragog kamenja. 

Boje SPRING SUMMER 2023 kolekcije su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu. 

Make up Inglot tima je nežan, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot lip tint 39  i olovke za usta 311u jarko narandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog svežeg vetra u izvedbi Paola hair styleSalona Cut i Salona na vodi.

Dodatak 2023 SPRING kolekciji, su posebno izrađene torbe od jako malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.