Dan zena u Cineplexx bioskopima 1

DAN ŽENA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA UZ FILM “NE DAJ BOŽE BRAK”

Obeležite Dan žena, 8. mart u Cineplexx bioskopima uz ljubavni film “Ne daj bože brak” koji će vas nasmejati od srca. Osim sjajnog naslova, naše posetioce očekuje i osveženje, kao i mnogobrojni pokloni koji će im ovaj dan dodatno ulepšati.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Mišel i Alen su u vezi. Odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih mišljenja o braku.

Ovo ostvarenje o bračnim vrednostima i pronalaženju pravog životnog partnera napisao je režiser Majkl Džejkobs, na osnovu svoje predstave. Na velikom platnu će se u glavnim ulogama ovog puta naći Ričard Gir, Ema Roberts, Luk Brejsi, Dajana Kiton i Suzan Sarandon. Sjajna glumačka postava, kao i pokloni će učiniti ovaj Dan žena posebnim za sve posetioce Cineplexx bioskopa.

Pored odličnog naslova, svi posetioci Cineplexx bioskopa u Beogradu moći će da se osveže uz Pepsi, kao i da uživaju u najnovijim Lepota i Zdravlje magazinima, dok one najsrećnije očekuju i Extreme Intimo vaučeri u vrednosti od 3.000,00 dinara.

Takođe, naš partner Zvrk je obezbedio jedan od najomiljenih slatkiša – šećernu vunu, dok one najsrećnije očekuju i „Češalj & Makaze“ poklon vaučeri za feniranje, kao i Slikaj i Cirkaj vaučeri koji će im omogućiti odlazak na jednu od najlepših i najkreativnijih radionica u gradu.

Cineplexx

Sjajna glumačka postava, duhovita priča i zanimljivi pokloni učiniće ovaj Dan žena posebnim za sve posetioce Cineplexx bioskopa.

Radujemo se osmomartovskom druženju!

Ne propustite Dan žena u Cineplexx bioskopima u sredu, 8. marta od 20 časova. Ulaznice su u prodaji nablagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.