radionica i aplikacija za kreativce
radionica i aplikacija za kreativce

Radionica i aplikacija za kreativce

Osvojite, porodično, nagrade

Nakon održane novogodišnje radionice u Ateljeu Milene Čvorović, svi fanovi Dell aplikacije imaju priliku da, prateći tutorijale, stvaraju različite kreativne rukotvorine sa svojim detetom, fotografišu ih i pošalju fotografije radova. Publika i žiri ocenjuju i nagrađuju najbolje…

Besplatna novogodišnja radionica za decu i odrasle održana je u nedelju, 23. decembra, u Ateljeu Milene Čvorović, a u organizaciji Kompanija Dell i Love Leyla.

Roditelji su sa svojom decom pravili novogodišnje ukrase, čestitke i poklone različitim tehnikama. Ono što je bio bonus ove radionice svaki napravljen predmet učesnici su nosili kući.

Radionica je održana za potrebe prezentovanja nove Dell Facebook aplikacije. Sve što je napravljeno na radionici biće prezentovano kroz aplikaciju putem tutorijala (vodiča). Aplikacija ima za cilj da kroz tutorijale zabavi i pruži mogućnost roditeljima i deci da kreativno iskoriste svoje vreme, kao i da sve putokaze za pravljenje rukotvorina nađu na jednom mestu.

Nakon radionice svi fanovi aplikacije imaju priliku da prateći tutorijale stvaraju različite kreativne rukotvorine sa svojim detetom, fotografišu ih i pošalju fotografije radova. Publika i žiri ocenjuju i nagrađuju najbolje.

Glavna nagrada za najbolje je notebook Inspiron 3521, dok će i drugi učesnici moći da osvoje puno zanimljivih nagrada.

FB aplikacija

Radionica za kreativce