ID 100222988

Kul ideje za novogodišnje poklone

Nova godina samo što nije, a nedavno smo shvatili da je došlo vreme da se pazare poklončići za najmilije. Praznična kupovina je veoma stresna i zahtevna pa ne krećite u istu bez svoje liste poklona. Ne znamo kako izgleda vaša lista želja, ali vi možete da saznate šta se sve nalazi na našoj listi za kupiti.

Uvek se držimo stava, da je mali znak pažnje nešto o čemu će se pričati na duge staze. Ne planiramo da se puno razmećemo sa novcem (jer ga nešto i nema) ali ćemo zato pokušati da udovoljimo i najzahtevnijim članovima porodice i prijateljima.

Za voljene deke i nežne bake

Kako nam se bliže pravi zimski dani, moramo razmišljati o zdravlju, posebno kada se radi o starijima. Idealan poklon za deke i bake može da bude velika tegla sa medom i orasima ili jedan dobar ceger za pijačne dane. Ugođaj je zagarantovan.

Za najlepše i najbolje tetke, ujake, strine…

Divan par zanimljivih minđuša će izmamiti osmeh svakoj tetki. Šarenolika bombonjera može da bude savršen poklon za strinu i strica. Ujak će se oduševiti sa jednim „smart phone“ rukavicama.

Za najdivnije mame i pažljive tate

Ovo je jedan od težih zadataka jer pokloni za ovaj par ljudi mora da bude poseban. Verovatno bi se obradovali kartama za pozorište ili finom romantičnom večerom u intimnom restoranu.

Za ljubljene dragane i njihove muškarčine

Za partnere je uvek komplikovano da se pronađe poklon, a koji nije kupljen prethodnih godina. Za nežniji pol je idealan poklon vaučer za masažu ili tretman lica u nekom od salona za ulepšavanje. Za one sa dubljim džepom, putovanje u Budimpeštu će izmati sjaj u očima voljene, veći od svake zvezde. Jači pol će se obradovati kožnom futrolom za tablet, novom super sjajnom igricom ili plaćenom teretanom za mesec dana!

Za klince i klinceze

Za ovu malu sortu je poprilično lagano naći poklon ali u isto vreme skupo. Ovde je samo bitno da u samom startu odredite koju sumu ste spremni da odvojite za male mungose i u bilo koju prodavnicu igračaka da se zaputite, igračke će vam same padati u naručje da ih kupite.

Za prijatelje

Za prijateljice odličan poklon za novaka može da bude moderan i šik šal, koji će je grejati tokom zimskih dana i podsećati na vas a prijatelj će se oduševiti naslovu horor knjige ili kafi i kolačima, koje ćete vi da platite.

foto:freedigitalphotos.net