Forma Ideale na sajmu u Kelnu autor Forma ideale

Forma Ideale na međunarodnom sajmu nameštaja i dizajna enterijera u Kelnu

Drvna industrija u Srbiji jedan je od važnih oslonaca razvoja privrede, a iz godine u godinu pokazuje tendencije rasta i u kapacitetu i u kvalitetu, uprkos svim izazovima sa kojima se suočava i spoljnim faktorima koji utiču na različite segmente poslovanja.  

Proizvodnja nameštaja, kao najvažniji segment drvne industrije, pokazuje dvocifreni procenat rasta u poslednjim godinama.  Koliko su veliki proizvođači usredsređeni na plasiranje proizvoda u Srbiji, toliko su orijentisani i na izvoz i širenje prodajnih mreža.

Potvrda konkurentnosti na stranom tržištu stiče se nastupom na različitim sajmovima, a na najprestižnijem sajmu u Kelnu, koji je ove godine održan od 14. do 18. januara, gde izlažu globalni proizvođači nameštaja, opreme za unutrašnje uređenje, kao i dizajneri, kreatori i enterijeristi, našla se i kompanija Forma Ideale, poznata kako domaćem, tako i inostranom tržištu. 

Učešće na ovom prestižnom sajmu nameštaja, među više od 700 najvećih evropskih i globalnih proizvođača nameštaja, kompanija Forma Ideale iskoristila je da predstavi novu kolekciju pločastog nameštaja za 2024. godinu, jedinstvenu po svojim inovativnim, estetskim i funkcionalnim karakteristikama. 

Upravo završena manifestacija u Kelnu predstavlja najvažniji evropski događaj u godini za proizvođače nameštaja, jer se upravo tu otvara prilika da se kompanije sretnu sa novim kupcima okupljenih iz svih delova sveta.