Božićni dobrotvorni bazar

 

Međunarodni klub žena iz Beograda (IWC) ove godine organizuje jubilarni, petnaesti Božićni dobrotvorni bazar, u nedelju, 6. decembra na Beogradskom sajmu, u Hali 2. Bazar će biti otvoren od 10 do 16 časova.

“Povodom petnaestog rođendana, manifestaciju će otvoriti članice Upravnog odbora IWC-a i sponzori koji su sa nama od samog osnivanja, kao što su  Beogradski sajam, hotel Hyatt i banka Societe Generale . Ceremonija otvaranja će biti vesela, sa mnogo konfeta, radosti, osmeha i toplom dobrodoslicom posetiocima!” – rekli su organizatori.

Ove godine učestvuje 50 zemalja. Od Argentine do Šri Lanke, od Albanije do Mjanmara, od SAD do Koreje, svaka zemlja imaće svoj štand na kome će prodavati hranu, narodne rukotvorine i suvenire iz svoje zemlje. Biće otvoren i Dečji kutak, gde će se organizovati igre i različiti programi za decu kako bi njihovi roditelji mogli na miru da obilaze štandove i uživaju u pratećem programu bazara. IWC će, kao i svake godine, organizovati buvlju pijacu, štand polovnih knjiga, pekaru i igre na sreću sa mnogo lepih nagrada. Istovremeno će, na posebnoj bini, horovi iz različitih međunarodnih škola iz Beograda pevati božične pesme. Jedan deo programa posvećen je i predstavljanju muzike iz različitih delova sveta, njihovih igara i pevača.

Sav prihod sa Božićnog bazara, kao i svake godine, biće namenjen različitim dobrotvornim ustanovama iz Srbije koje pružaju pomoć ugroženim osobama, deci sa posebnim potrebama i drugim.