Avon 1

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

U jeku pretpraznične euforije svi kreću u potragu za najboljim poklonima za svoje najbliže. Zato pogledajte Avon neverovatnu prazničnu ponudu sa brojnim poklon setovima i limitiranim kolekcijama a sve možete pronaći iz udobnosti svog doma na avon.rs kao i u decembarskoj brošuri.

Čak iako niste vešti pri pakovanju, nedostaje vam vremena ili inspiracije, ne morate da brinete, Avon je pripremio pregršt setova u prazničnom poklon pakovanju, spremnih za darivanje, a pokloni mogu biti isporučeni direktno na vašu adresu.

Decembarska ponuda sadrži već spremne poklon pakete – za nju, za njega, kao i za decu, a podeljeni su u nekoliko kategorija – kozmetika, šminka, parfemi, odeća i aksesoari.

Limitirana makeup kolekcija Winter Wonderland

Uz proizvode iz ove limitirane zimske kolekcije vaš look može biti zaista ikoničan. Palete za oči Queenbee, Red Majesty i Ice Fairy sadrže 9 izrazito pigmentovanih senki, a dostupne su po ceni od 1299 dinara. Za potpuni zimski makeup tu su i nove nijanse Ultra Matte i Ultra Colour Sparkle ruževa sa  mešavinom hranljivih ulja, po ceni od 529 dinara.

Parfemski setovi za nju i njega

Parfem je uvek dobar poklon! Svež miris sa notama čempresa, Full Speed set za njega sadrži toaletnu vodu 75ml, roll-on antiperspirant dezodorans 50ml i kupku za kosu&telo 250ml. Ceo set je dostupan po ceni od 1799 dinara.

Rare Pearls set za nju sadrži parfem 50ml, sprej za telo 100ml i losion za telo 150ml. Poklonite nekome kremaste note magnolije, ružinog drveta i senzualne sandalovine. Set Rare Pearls za nju dostupan je po ceni od 2299 dinara.

Pokloni za najmlađe

U prazničnoj ponudi dostupni su i spremni poklon setovi za decu kao iz bajke ili omiljenog crtanog filma. Možete odabrati već spakovane tematske setove – Spider-man set koji sadrži gel za kosu, 2u1 šampon i kupku, kolonjsku vodu i šarenu ukrasnu kesu, po ceni od 1399 dinara. Frozen set sadrži sprej za raščešljavanje kose, 2u1 šampon i balzam i šarenu ukrasnu kesu, po ceni od 799 dinara.

Sada možete da uživate u šopingu bez gužve i redova, da poručite sve proizvode onlajn, a stižu vam direktno na kućnu adresu.

Celokupna ponuda prazničnih setova i proizvoda u specijalnim pakovanjima dostupna je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.