cider 822262 1280
foto: pixabay.com

Pivopije pristupačnije od ljubitelja vina

Užitak u ispijanju različitih vrsta pića praktikuje većina pojedinaca i taj poseban momenat dok klizi piće i pozdravlja nepca, mnogi će reći da nema cenu. Da li ste znali da ispijanjem omiljenog pića šaljemo okolini poruku kakve smo ličnosti?

U slučaju da uskoro idete na neki poseban dogođaj, da li biste izabrali ponuđenu čašu crvenog vina ili čašu piva?

Ako ste naklonjeniji pivu, dobre vesti za vas jer ste okolinu simpatičniji!

Prema nedavnim istraživanjima, koja su sprovedena u Americi, od strane Budweiser-a, na uzorku od oko dve hiljade punoletnih Amerikanaca, ustanovljeno je da odabir pića mnogo govori o ličnosti, koja ga konzumira.

Rezultati su pokazali da su osobe, od kojih 70 posto žena i 60 posto muškaraca, koje piju domaće pivo mnogo pristupačniji i naklonjeniji za razliku od pojedinaca koji će da se odluči za čašu vina. Pivo na stolu govori o tome da je osoba simpatična i pristupačnija, barem ako se pitaju Amerikanci. Osobe koje su više naklonjenije vinu, okolini deluje kao izrazito hladne i nedostupne. Kada su u pitanju kokteli, najbolju prođu ima margarita, u slučaju da želite da ostavite utisak vesele i prijateljske osobe.

Ispitanici su objasnili da na donošenje brzog suda o tome kakav je neko kao osoba, ima upravo odabir pića koje se pije za stolom.

Možda ćete baš želiti da sledeći put na nekom događaju, umesto koktela popijete pivo a možda vas baš i nija toliko briga pa ćete nastaviti sa ispijanjem pića, koje god ono bilo.