fbpx

Napravljen napitak za zaštitu od sunca

Odabrati dobrog proivođača kreme za zaštitu od sunca oduvek je bio pravi izazov. Da li ste znali da umesto kreme, sprejeva ili ulja za zaštitu od sunca, možete da popijete napitak koji će vas odlično štititi od sunčevih zraka? Saznajte više kako da se opustite i uživate uz magični napitak.

Pojedinci koji imaju nežnu put, svake godine zapadnu u dilemu za koji proizvod da se odluče ovaj put. Mnoge kreme su se pokazale kao odlični saveznici u borbi protiv opasnih sunčevih zraka a pojedine kreme znaju da budu veoma agresivne prema koži, ostavljajući za sobom crvenilo, osip, alergiju, svrab.

Jedno od rešenja može biti i napitak za zaštitu od sunca. Tečnost za zaštitu od sunca je proizvod jedne američke kompanije, koja tvrdi da ovaj napitak pruža efikasnu zaštitu prilikom sunčanja.

Kako se koristi i na koji način deluje napitak za zaštitu od sunca?

Dovoljna je jedna supena kašičica da se proguta kako bi konzument imao zaštitu od sunca sledeće tri sata. Nakon što se tečnost proguta, molekuli ovog napitka počinju da vibriraju na koži. Ova magična tečnost štiti kožu od UVA zračenja do devedeset i sedam posto.

Proizvođač ovog napitka ističe da je on potpuno bezbedan i da se uz pridržavanja uputstva ne javljaju posledice. Mogu da ga koriste i kupači. Jedna boca od sto mililitara napitka za zaštitu od sunca košta 17 dolara.

Ostaje nam da se uverimo kako će prodaja ići u toku letnjih meseci i da li zaista ima bolji efekat zaštite od sunca nego što su obične kreme ili sprej.

Foto: FreeDigitalPhotos

More Stories
Oleg Kireyev, ruski saksofonista u starom bitefu