samsung dev con r3 c1

Prva Samsung konferencija za programere

Samsung je najavio svoju prvu konferenciju za programere, poput velikih softverskih igrača Google-a, Microsoft-a i Apple-a. Da li ste spremni za još jedan ovakav događaj godišnje?

Ako ste i do sada pratili konferencije za programere, koje su organizovali već pomenuti softverski divovi, već možete da pretpostavite kako će izgledati i ova konferencija u organizaciji Samsunga. S obzirom da Samsung radi veoma vredno na mobilnim platformama, Android-om i Tizen-om (za koji je potvrđeno da nije propao projekat), sigurno će ove dve teme zauzete veliki deo agende planirane za ovaj trodnevni skup. Ipak, za očekivati je da će i ostale “pametne” platforme, poput televizora, nove “vrste” fotoaparata, ali i novih hardverskih rešenja biti obrađene na konferenciji, koja će se održati od 27. do 29. oktobra u San Francisku.

Prijave će biti otvorene do kraja leta, ali imajte na umu da se mesta za ovakve događaje popune vrlo brzo. Više detalja možete pronaći na stranici za prijavu za ovu konferenciju (SamsungDevCon.com).