Tesla Smatphone 3.1 5

Tesla predstavlja novi telefon – Tesla Smartphone 3.1

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi model u svom portfoliu pametnih telefona. Tesla Smartphone 3.1 privlači pažnju svojim dizajnom na kojem se ističe okvir od izuzetno jake legure aluminijuma i cinka.

Odličan ekran

U Tesla Smartphone-a 3.1 ugrađen je petoinčni IPS OGS (One Glass Solution) Full Lamination ekran koji smanjuje odsjaj i omogućava dobar pogled iz bilo kojeg ugla. Bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom, HD rezolucija pruža živopisan i raskošni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan automatskom regulacijom osvetljenja koja optimizuje korišćenje baterije

Čvrst, lagan i kompaktan

Za sve one koji se ne odvajaju od telefona, Tesla Smartphone 3.1 je kreiran da bude što komforniji za upotrebu. Ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. Telefon je izdržljiv zahvaljujući i jakoj, robusnoj i kvalitetnoj plastici koja ga štiti pri svakodnevnoj upotrebi. U cilju još veće funkcionalnosti, navigacioni tasteri su pozicionirani ispod ekrana, a sjajni metalni ram od legure cinka i aluminijuma obezbeđuje čvrstinu i osećaj sigurnosti, ujedno pružajući dodatnu zaštitu od padova i ogrebotina.

Tesla-Smartphone-3-1-(8)

Dual Flashlight

Kamera od 8 Mpix je trenutni minimum koji se očekuje od uređaja iz ove kategorije i trebalo bi da zadovolji sve vaše svakodnevne potrebe. Dual Flashlight rešenje omogućava jasne snimke sa do 1,4 puta veće udaljenosti u odnosu na modele iz iste cenovne kategorije, a sa slabijim blicem.

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje uvek više i zbog toga Tesla Smartphone 3.1 ima snažan procesor sa četiri jezgra, spreman da odgovori na sve zahteve korisnika. Retko koji drugi telefon iz ove klase može da se pohvali procesorom iz MediaTek MTK6580 serije, radnom memorijom od 1GB i odlično optimizovanim Android KitKat operativnim sistemom koji obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Tesla-Smartphone-3-1-(3)

Dual Sim / Dual Standby podrška

Tesla Smartphone 3.1 podržava upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, da ne biste plaćali previsoke cene rominga. Dual Standby opcija nudi mogućnost paralelne upotrebe dve SIM kartice, tako da je korisnik istovremeno dostupan na oba broja, osim ako sam ne odluči drugačije. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 3.1 ima i dovoljno veliku bateriju za dugotrajan rad sa obe kartice.

Tesla Smartphone 3.1 će se pojaviti u prodaji od 10.03.2016.

Izvor: Tesla