Samsung predstavio Galaxy S8 i S8+ – telefone bez granica!

Samsung Electronics je predstavio Galaxy S8 i S8+, telefone koji pomeraju granice pametnih telefona svojim dizajnom hardvera i donose novi način interakcije korisnika sa svojim uređajem. Uvođenjem mnogobrojnih usluga i aplikacija, kao i “beskrajnog” ekrana (Infinity Display) koji korisnicima pomaže da se u potpunosti užive u sadržaj, Galaxy S8 i S8+ donose novi nivo funkcionalnosti i praktičnosti, otvarajući sasvim novu “galaksiju” mogućnosti.

[su_quote cite=”DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics”]Samsung Galaxy S8 i S8+ otvaraju novu eru dizajna pametnih telefona i fantastične nove servise, otvarajući nove načine na koje se može iskusiti svet. Galaxy S8 predstavlja ostvarenje našeg obećanja o ponovnom zadobijanju vašeg poverenja. Ovi telefoni redefinišu sve mogućnosti kad se radi o sigurnosti i prekretnica su u Samsungovoj baštini pametnih telefona.[/su_quote]

Galaxy S8 nastavlja Samsungovu tradiciju izvanredno dizajniranih i funkcionalnih uređaja. Dostupan u modelima sa dijagonalom od 5,8 inča (Galaxy S8) i 6,2 inča (Galaxy S8+) “beskrajni” ekran i njegov dizajn bez okvira donose glatku, neprekidnu površinu bez dugmića ili oštrih ivica. Sve to zajedno omogućava potpuno udubljivanje u vizuelne sadržaje, bez skretanja pažnje i olakšava istovremeno izvršavanje više zadataka. Kompaktni dizajn Galaxy S8 modela omogućava da se telefon udobno koristi jednom rukom, a staklo Corning® Gorilla® Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani donosi i trajnost, ali i visokokvalitetnu završnu obradu.

Uz stalne inovacije u dizajnu, Samsung nastavlja da obezbeđuje vrhunsku tehnologiju koju korisnici vole uključujući :

  • Premium kameru: Galaxy S8 i S8+ opremljeni su kamerom od 8 MP F 1.7 sa automatskim zumiranjem sa prednje strane, a Dual Pixel kamerom od 12 MP F1.7 sa zadnje strane, za najbolje fotografije u uslovima slabog osvetljenja, najbolji zum i zaštitu od „mutnih“ fotografija, uz unapređene mogućnosti obrade slike.
  • Performanse: Uz performanse i mogućnosti povezivanja, Galaxy S8 i S8+ se odlikuje prvim 10-nm čipom u ovoj industriji, što omogućava veću brzinu i efikasnost. Oni su takođe spremni za gigabitne LTE i gigabitne Wi-Fi mreže, što obezbeđuje podršku do 1 Gbps tako da korisnici mogu brzo da preuzmu datoteke s interneta, bez obzira na njihovu veličinu.
  • Neverovatnu zabavu: Kao prvi mobilni uređaj sa premium HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ omogućavaju da se vide iste one žive boje i kontraste koje su autori i želeli da vidimo, dok gledate svoje omiljene video sadržaje. Uz to, ova serija donosi novu generaciju iskustva u igranju igara uz živopisnu, superiornu grafiku, kao i paket igrica Game Pack sa vrhunskim naslovima, uključujući i neke igre koje podržava Vulkan API.
  • Globalni standard u bezbednosti mobilnih uređaja: Galaxy S8 i S8+ izgrađeni su na platformi Samsung Knox, koja odgovara standardima bezbednosnih službi. Uz to, nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener mrežnjače oka i mogućnost prepoznavanja lica, tako da korisnici mogu da odaberu siguran biometrijski metod autentifikacije koji njima najviše odgovara.

Galaxy S8 i S8+ dolaze i sa osnovnim Galaxy funkcijama koje su korisnici već zavoleli, kao što su:

  • otpornost na vodu i prašinu prema standardu IP68
  • MicroSD podrška do 256GB
  • Always on displej
  • Sposobnost brzog i bežičnog punjenja

Na narednoj strani saznajte više o Bixby i DeX interfejsu…