hp

Stoni računar za koji vam nije potreban sto

HP je predstavio HP ENVY Rove20, svoj prvi prenosivi sve-u-jednom računar, za koji nije potreban sto i koji, uz ugrađenu bateriju, jedinstveni dizajn i naprednu tehnologiju ekrana osetljivog na dodir, omogućava porodicama i prijateljima da uživaju u zajedničkoj zabavi.

HP ENVY Rove20 može vrlo lako da se prebaci iz uspravnog u horizontalan položaj, pružajući korisniku osećaj kao da koristi tablet uređaj. Koristeći naprednu „multiple-touch” tehnologiju ekrana, moguće je, između ostalog, da više korisnika istovremeno igra video igre. Video igre za više igrača, kao što su ElectronicArtsMonopoly™, Fingertapps™ JigsWarPuzzle, Fingertapps Musical Instruments i nsquared kreiranje reči, vrlo lako se igraju kada je računar položen.

HP Rove 20, fotka 4

Uz video igre, porodice i prijatelji mogu da uživaju u multimedijalnim sadržajima na IPS LED ekranu dijagonale 50.8cm (20 inča) i rezolucije 1600 x 900 piksela, koji omogućava široke uglove gledanja, jasne boje i oštre slike, dok ugrađeni Beats Audio™ daje čist i jasan zvuk. Uz četvrtu generaciju Intel® Core™ procesora, Intelovu HD grafiku i ekran osetljiv na dodir u deset tačaka, HP ENVY Rove20 poseduje snagu koja obezbeđuje produktivnost i uzbudljivu zabavu uz jednostavnost interakcije dodirom.

HP Envy Rove20 će biti dostupan u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi krajem jula sa početnom cenom od 999 evra.

HP je takođe najavio nove notebook računare i sve-u-jednom PC računare namenjene korišćenju kod kuće, koji korisnicima pružaju više fleksibilnosti u pristupu i deljenju informacija. Sa ekranima osetljivim na dodir i novim tipovima uređaja pristupačnih cena, HP-ovi novi modeli omogućavaju neprekidnu integraciju tehnologije u užurbane živote korisnika.