Xperia SP crveni

Sony predstavio nove Xperia modele

Sony Mobile je predstavio dva nova Xperia Android telefona iz svog portfolia – Xperia SP i Xperia L. Uz ove modele, Xperia iskustvo će biti dostupno u novom pristupačnijem cenovnom rangu.

Xperia SP je 4G LTE telefon, sa 4.6″ HD ekranom upakovan u prepoznatljivi premium Xperia dizajn. Uz ovaj dizajn, dodat je i transparentni element koji promenom svetla skreće pažnju svom vlasniku po prijemu poruke ili reaguje u ritmu muzike koju slušate. Pored dizajna, ovaj telefon može da se pohvali i “Exmor RS for mobile” optičkim senzorom, HDR i “Superior Auto” mogućnostima, pa od SP modela možete očekivati da će uspeti da napravi odlične fotografije i noću ali i u uslovima jakog pozadinskog svetla.

Xperia L je telefon koji takođe ima kameru od 8 megapiksela i “Exmor RS for mobile” senzor ali i mogućnost brzog fotografisanja – pritiskom na taster kamere, prvu fotografiju ćete napraviti već nakon jedne sekunde.

Oba modela imaju ugrađeni NFC modul koji omogućavaju brzo i jednostavno povezivanje sa drugim Sony uređajima koji ovu tehnologiju podržavaju, poput Sony BRAVIA TV prijemnika ili bežičnih Sony zvučnika.

Oba modela će biti dostupna tokom drugog kvartala i to u tri boje – bela, crna i crvena.

Foto: Sony Mobile