Screen Shot 2014 07 08 at 13.20.44

“Od A do Š” na Tašmajdanu

Tašmajdan će ove nedelje (17.08.) od 11 časova ugostiti prvu BeoQuest potragu za decu.

Učesnici će se takmičiti u timovima i pokušati da pobede sat i druge takmičare. Igra je prilagođena za uzrast od 7 do 12 godina a svaka grupa mora da ima minimum jednog odraslog člana koji će biti zadužen za dokumentovanje rešavanja zadataka. Za to je dovoljan mobilni telefon, sve ostalo obezbeđuje organizator.

U timovima koje formiraju sa svojim prijateljima i roditeljima, mališani će se upustiti u izazov pronalaženja zadatih pojmova i rešavanja zagonetki. Biće tu svega, kao što naslov kaže- od A do Š.
Ovo je idealna prilika za obnavljanje azbuke a roditelji će na kraju imati i materijala za porodične albume.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do petka u 12 časova, preko BeoQuest forme za prijavu (http://www.beoquest.net/kontakt/ ) i provesti jedno nadasve drugačije prepodne u parku. Učešće iznosi 300 dinara po detetu i može se platiti pred samu potragu. Broj mesta je ograničen.

BeoQuest je prva agencija u Srbiji koja profesionalno organizuje igre potrage po gradu kao i za vaše privatne i korporativne događaje. Specijalizovani su za osmišljavanje događaja koji se zasnivaju na dinamičnim aktivnostima pogodnim, kako za odrasle, tako i decu.