samsung galaxy note 3 ispunjava snove

Samsung Galaxy Note 3 ispunjava snove…

Samsung je pre dve godine predstavio novi segment mobilnih uređaja. Pred nama je treći nastavak Galaxy Note priče – Samsung Galaxy Note 3. Upoznajte ga…

Snovi se ostvaruju… Možda upravo ovako možemo sumirati kratak film u kome glavnu ulogu glumi Samsung Galaxy Note 3 telefon. U jednom momentu imate ideju, kraciju, a već u drugom momentu, vaš Note 3 vam pomaže da tu ideju sprovedete u delo. A ujedno je i ovekovečite snimanjem HD video snimka. Da li ste se prepoznali?

I pored svoje multifunkcionalne upotrebe, Samsung Note kategorija telefona (ni)je baš za svakog od nas. Zašto, možda ćete se zapitati?

Na prvom mestu, u pitanju je ogroman telefon, sa ekranom od 5.7 inča. Iako je u pitanju uređaj koji oko ekrana ima zanemarljivo mali okvir (u odnosu na svoju veličinu, naravno), nije baš praktičan za rad samo sa jednom rukom. Iako će se možda mnogi “pobuniti” nakon ove konstatacije, bez obzira na veličinu vaše šake, Note kategorija telefona je uvek bila izazov za “jednoručnu” kontrolu.

Drugi razlog zbog koga će mnogi odustati od kupovine jeste njegova cena. Da, da… Ovaj telefon u sebi ima najbolje komponente koje tržište može da ponudi (sa izuzetkom megapiksela), koje naravno i koštaju u skladu sa svojim kvalitetom. Android 4.3, Snapdragon 800, 3 GB RAM, 13 megapiksela, 5,7 inča ekran, HD rezolucija, baterija od 3200 mAh, specijalna olovka, vrhunsko prepoznavanje rukopisa, “kožni” poklopac baterije… sve ovo čini ovaj telefon premijum proizvodom i najboljim što Samsung trenutno nudi.

Treći razlog… Hm, možda su prethodna dva bila dovoljna da opišu kakav se proizvod pojavio na tržištu.

Sva tri lokalna operatera (Telenor, Vip, MTS) uvrstili su ovaj model u svoje ponude tako da bez obzira koju mrežu (planirate da) koristite, možete sebi obezbediti Note 3. Treba samo istaći da prvi kupci određenog broja ovog telefona na poklon dobijaju i Samsung Gear – pametni ručni sat, baziran na Android platformi (koji je sam po sebi fascinantan).