Tesla smartphone 6 1 14
Tesla smartphone 6.1

Predstavljen Tesla Smartphone 6.1

Kompanija Comtrade juče je predstavila svoj drugi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.1. Cilj ovog modela je da objedini što više karakteristika koje su korisnicima važne, a da krajnji rezultat bude izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametni telefon sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice – Dual SIM/Dual Active, 4G vezom, neverovatno efikasnim GPS-om i izuzetno atraktivnom cenom.

Odličan, a zaštićen ekran

OGS (One Glass Solution) ekran je izrađen uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika” jer, uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanje ekrana preko MiraVision opcije omogućava prilagođavanje boja u skladu sa sopstvenim željama i potrebama korisnika.

Ekran mobilnog telefona često je izložen oštećenjima i neophodna da mu je dodatna zaštita. Zbog toga je za Tesla Smartphone 6.1 obezbeđena silikonska maska, kao i odlična DragonTrail zaštita ekrana u kombinaciji sa fabrički zalepljenom zaštitnom folijom. S obzirom da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, zaštitna folija bi trebalo da ga očuva i omogući dugo korišćenje.

Dual Sim / Dual Active podrška i 4G veza

Tesla Smartphone 6.1 podržava 4G vezu za najbrže internet surfovanje, ali i upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama, sa naprednom Dual Active funkcijom koja omogućava dostupnost oba broja u isto vreme. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, da ne biste plaćali previsoke cene rominga. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 6.1 ima i dovoljno veliku bateriju, za dugotrajan rad i osećaj sigurnosti.

Vrhunska navigacija

GPS i Glonass sistemi pozicioniranja će vas neverovatnom brzinom i sa vrhunskom preciznošću voditi gde god da krenete – bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program za navigaciju.

Izvanredna kamera

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim situacijama, Tesla Smartphone 6.1 vam na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 13MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za odlične selfije. Odlična sočiva i još bolji senzor obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, ali i inspiraciju da eksperimentišete sa brojnim dodatnim mogućnostima kamere.

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6.1 ugrađen hardver koji zadovoljava i najzahtevnije korisnike. Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 2GB RAM-a i odlično optimizovani Android Lollipop 5.1 operativni sistem omogućavaju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Multimedijalno uživanje

Tesla Smartphone 6.1 je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 16 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartica, do 32GB.

Izvor: Tesla