Beats Powerbeats³ Wireless

No 1 slušalice za sportiste

I rekreativci i aktivni sportisti vole da uživaju u dobrim zvucima dok treniraju, međutim veoma često imaju ozbiljan problem sa odabirom kvalitetnih slušalica, koje moraju da zadovolje neke veoma bitne stavke, kao što su na primer fleksibilnost, kvalitetan zvuk i otpornost na spoljne uticaje. Kompanija Beats uspela je da spoji sve ovo i ode još jedan korak dalje sa svojim Beats Powerbeats³ Wireless slušalicama koje se od nedavno mogu nabaviti i na domaćem tržištu…

Beats je sa Powerbeats serijom slušalica napravio značaja pomak u svetu takozvanih sportskih slušalica ponudivši kupcima jedne maksimalno fleksibilne i kvalitetne slušalice modernog dizajna i dobrih radnih karakteristika. Sada sa Powerbeats³ Wireless slušalicama ova kompanija pokušava da bude daleko ispred svoje konkurencije i ispred vremena, a kako stvari stoje uspela je u tome. Radi se o veoma lepo dizajniranim slušalicama koje odlično leže u ušnim školjkama i koje nude veoma, veoma kvalitetan zvuk, čiste reprodukcije svih tonova i kvalitetnog basa. Napravljene su od posebne vrste plastike i takozvane brušene gume koja je rezistentna na većinu spoljnih faktora, uključujući i padavine, što znači da je sa ovim slušalicama moguće trenirati i po kiši i po snegu. Odlično podnose i visoke temperature, a sjajno se nose i sa vibracijama i različitim vrstama zračenja. Ipak, sa njima nije moguće plivati, niti roniti.

Ergonomski dizajn svakako je njihova najveća fizička prednost jer donosi maksimalnu udobnost ušnim školjkama i savršeno ležanje slušalica, čak i pri ogromnim fizičkim opterećenjima. Zahvaljujući ovakvom dizajnu Beats je uspeo da u svaku slušalicu spakuje po dva zvučnika, što za krajnji rezultat ima neverovatno kvalitetan zvuk viđen samo kod profesionalnih audio slušalica. Konkretno, svi testovi su pokazali kako Powerbeats³ Wireless slušalice donose gotovo besprekornu reprodukciju i niskih i visokih tonova, kao i lepo izbalansiran bas. Dobre su i za slušanje moderne muzike, kao i za uživanje uz klasične melodije i zvuke dobrog roknerola. Zanimljivo je da i elektronska i džez muzika sa ovim slušalicama dobijaju na posebnom kvalitetu, što nije ništa čudno obzirom da je u kreiranje ovih slušalica bio uključen veliki broj muzičara različitih pravaca. Suma sumarum Powerbeats³ Wireless slušalice donose jedan veoma lepo izbalansiran zuk koji će svakom prijati.

Tehnološki gledano Beats se oko Powerbeats³ Wireless slušalica baš dobro potrudio. Tako je iste opremio sa Fast Fuel tehnologijom koja omogućava da se vreme na treninge troši zaista na treninge, a ne na punjenje baterije. Zapravo, brzo punjenje baterije od pet minuta sa ovom tehnološkom inovacijom doneće dovoljno energije za jedan sat treninga – što do sada nije viđeno na sličnim rešenjima/slušalicama. Tu su još i tehnologija za redukciju šumova i distorzija kod audio fajlova kompresovanih na niže bit rejt vrednosti, kao i tehnologija za prigušivanje spoljnih zvukova, čiji je glavni zadatak da redukuje spoljni nivo buke. Posebnost ovih slušalica svakako je i energija, tj. baterija koja omogućava do 12 sati konstantne reprodukcije muzike, a sve to zahvaljujući Apple-ovom W1 čipu koji optimalno iskorišćava energetski resurs. Powerbeats³ Wireless slušalice se sa nosačima zvuka povezuju preko Bluetooth veze i besprekorno se razumeju kako sa iOS uređajima, tako i sa Android baziranim gedžetima.

Powerbeats³ Wireless su odlično izbalansirane sportske slušalice koje donose vrhunsku reprodukciju zvuka i moderan dizajn. Posebno će se dopasti mlađoj populaciji, ali i svima koji se mladoliko osećaju u duši. Proizvođač ih za sada nudi u pet različitih boja (crna, bela, žuta, crvena i plava) kroz koje je pokrio sve preference i lepšeg i jačeg pola, međutim bilo bi lepo videti iste i u još nekoj od popularnih boja. Dobra strana im je i što dolaze sa solidnim pratećim paketom, kao i to da se veoma lako održavaju. Za ono što nude vrede svaki uloženi dinar.

Kontakt: iStyle, www.iStyle.rs