for media 5

PUN TELEFON KNJIGA UZ TELENOR I BOOKMATE

Korisnici Telenora ovog leta uživaće u elektronskim knjigama uz novi digitalni servis Bookmate

Telenorovoj ponudi digitalnih servisa ovog leta pridružio se i Bookmate, koji omogućava čitanje preko milion elektronskih knjiga i pristup 60 hiljada audio knjiga, uz 10 GB dodatnog interneta za njegovo korišćenje.

„Drago nam je što smo prvi operator koji domaćoj publici pruža Bookmate, servis koji u svetu koristi više od šest miliona čitalaca. Ljudi tragaju za kvalitetnim sadržajima na svom telefonu i zato radimo na tome da Telenorova ponuda digitalnih servisa bude što bogatija.  To je ono što nas izdvaja na tržištu i zbog čega nas korisnici biraju za svog operatora”, kaže Saša Filipović, izvršni direktor marketinga Telenora Srbije.

Od dolaska na domaće tržište 2017, Bookmate je stekao veliku popularnost. Među najčitanijim od 3000 naslova na srpskom jeziku su „Brit Mari je bila tu“ i „Moja baka vam se izvinjava“ Fredrika Bekmana,  „Majstor i Margarita“, Mihaila Bulgakova, „Profajler“ Tamare Kučan, „Zauvek u srcu“, Vesne Dedić i mnogi drugi.

“Zadovoljni smo što se tržište elektronskih i audio kniga u Srbiji razvija. Saradnju sa Telenorom vidimo kao korak napred u razvoju Bookmate poslovanja na Balkanu, i sjajnu priliku za čitaoce u Srbiji“, rekao je Andrew Baev, generalni direktor Bookmate i dodao: „Fantastični naslovi, odlični odnosi koje imamo sa izdavačima u Srbiji i naša Bookmate Originals edicija koja jeovde već lansirana čine nas sigurnim u dalji uspeh na lokalnom tržištu“.

Bookmate je korisnicima Telenora dostupan u okviru Total 2, 5 i 10 paketa, kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade.  Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 499 dinara. Bookmate se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor.