21013342 10211956850615697 518152308 n

Huawei P10 Lite – sjajan telefon po odličnoj ceni!

U svetu pametnih telefona inovacije su ključ uspeha i jedine su koje suštinski generišu nove kupce i bolju prodaju. Kompanija Huawei svesna je situacije na tržištu i upravo na inovacijama i lepo izbalansiranim pametnim telefonima gradi svoj repute na tržištu. Nova generacija pametnih telefona ovog proizvođača zaista je nešto posebno, a iz iste se posebno izdvaja P10 Lite telefon koji i svojom vizuelnom pojavom i svojim radnim karakteristikama oduzima dah. Reč je o zaista ozbiljnom pametnom telefonu sa ekranom dijagonale 5.2 inča koji uvodi nove standarde u svojoj klasi i podiže nivo korisničkog iskustva na mnogo viši nivo u odnosu na slična rešenja.

Huawei P10 Lite je jednostavno dizajniran telefon sa veoma moćnom hardversko-softverskom konstrukcijom koji je prvenstveno kreiran za mlađu populaciju i dinamične osobe. Dostupan je u više različitih boja, među kojima je crna nekako posebna i odiše nekom dodatnom jačinom i elegantnošću. Izrada je impresivna i u rangu je sa premium klasom, dok je finiš za svaki respekt. Kučište ovog telefona napravljeno je od posebne vrste aluminijuma koja ga čini otpornim na većinu spoljnih uticaja, ali mu i omogućava lako održavanje, što znači da telefon uz minimum angažovanja uvek može biti blistavo čist. P10 Lite krasi i dobar raspored tastera, kao i činjenica da dolazi sa najnaprednijim bežičnim konekcijama.

Telefon je baziran na Kirin 658 procesoru koji donosi pomenutom kako veliku brzinu i snagu, tako i fluidnost u radu. Sa druge strane grafički čip oznake Mali-T830MP2 P10 Lite telefonu daje ogromne grafičke performanse i omogućava da se na njemu igraju najnovije igrice, ali vrši i vrlo korektna orada grafike i video sadržaja u pokretu. I CPU i GPU na ovom telefonu su lepo sinhronizovan, što uz 3GB radne memorije obećava jedno sjajno korisničko iskustvo po pitanju krajnjih performansi. U osnovnoj verziji P10 Lite dolazi sa 32GB fleš skladišnog prostora, što se pokazalo kao više nego dovoljno za čuvanje svih vrsta podataka – slikovnih i video, a kome bude trebalo više iz memorijskih kartica većeg kapaciteta to se lako rešava.

Displej na P10 Lite telefonu ima dijagonalu od 5.2 inča i operiše maksimalnom rezolucijom od 1920×1080 piksela. Isti ima napredno pozadinsko osvetljnje i gustunu od 442 ppi koja pruža sliku odlične detaljnosti. Kvalitet slike koji pruža P10 Lite je fantastičan. Sve boje su maksimalno verno reprodukovane, a vidljivost po uglovima je odlična. Istina, boje jesu možda za nijansu svetlije ali to do izražaja dolazi samo kod nekih posebnih fotografija i video sadržaja. Zbog svega što nudi displej P10 Lite telefona spada među 5 najboljih u svojoj klasi i to prvenstveno za gledanje filmova i rad sa multimedijom visoke definicije. Slika je oštra i jasna i na testovima veoma malo oscilira u kvalitetu čime se većina rešenja u ovom cenovnom rangu ne može pohvaliti.

Baterija na Huawei P10 Lite telefonu je optimizovana da donese celodnevni rad i to pri veoma solidnom opterećenju telefona. To je postignuto ugradnjom Litijum-Polimerske baterije snage 3000 mAh koja se i po pražnjenju veoma brzo puni. I na kraju, ništa menje važna je činjenica da je P10 Lite baziran na poslednjoj verziji Android platforme koja je veoma fino utegnuta i jako lepo koristi hardverski potencijal ovog telefona. Šlag na torti je EMUI 5.1 korisnički interfejs koji u velikoj meri unapređuje već solidnu funkcionalnost ovog telefona i čini ga atraktivnijim i intuitivnijim.

Huawei P10 Lite je sjajan telefon po odličnoj ceni, koji će bez mnogo muka zadovoljiti i potrebe najzahtevnijih korisnika, ali i dinamičnih osoba, kao i onih koji traže samo dobru zabavu pokretu. On je moderan telefon odličnih karakteristika kod koga sve radi kako treba uključujući i odlične kamerice sa kojima fotografisanje, video pozivi i snimanje video materijala zaista imaju posebnu čar. I cena mu je odlična tj. korektna, bar za ono što nudi i ona je upravo glavni razlog zašto je ovo najtraženiji telefon dijagonale preko 5 inča na domaćem tržištu. Preporuka na kvadrat!

Cena (sa PDV-om): 39.999,00 dinara

Kontakt: Huawei radnja, TC Ušće, Beograd

Više informacija o ovom sjajnom telefonu možete pronaći i na Instagram-u i Facebook-u.