Vip Kucni Net

Brzi Kućni Net preko Vip 4G mreže

Vip je i ovu godinu započeo kao mobilni operater sa najvećom pokrivenošću signalom 4G mobilne mreže u Srbiji, koja u ovom trenutku obuhvata više od 77% populacije.  Kako je ova tehnologija, koja omogućava najbrži mobilni prenos podataka, sada dostupna u više od 70 gradova u Srbiji, Vip nudi i brzi kućni internet baziran na mobilnoj mreži četvrte generacije – Kućni Net.

Za razliku od aktuelne ponude na tržištu, sa Kućnim Netom nema više čekanja na aktivaciju, nema razvlačenja kablova, bušenja zidova i majstora. Uređaj za povezivanje je dovoljno uključiti u struju, i ceo dom je pokriven brzim internetom. Mobilni telefon, tablet, računar, Smart TV i bilo koji povezivi uređaj dobija bežični pristup brzom internetu, a moguće je povezati do 32 uređaja istovremeno. Pošto koristi signal 4G mobilne mreže, Kućni Net nije uslovljen fiksnim priključkom ili kablovkom konekcijom.

U ponudi su tri paketa sa neograničenim internet protokom različitih brzina, a cene mesečne pretplate, u promotivnom periodu kreću se već od 999 dinara. U okviru paketa dostupan je i ruter uređaj za povezivanje po ceni od 1 dinar. Pretplata za Kućni Net je uvek ista i nema bojazni od prekoračenja računa.