pronadji izlaz

Pronađi izlaz

Naizgled jednostavna priča…

Na prvi pogled, fleš igra „Exit path“ izgleda mračno zbog svoje monohromatske atmosfere. Ali to je samo privid…

Looker Weekly vam ove nedelje kao interesantan način za pravljenje pauze u svakodnevnim obavezama, predlaže fleš igricu „Exit path“.

Na prvi pogled, „Exit path“ izgleda mračno zbog svoje monohromatske atmosfere. Ali to je samo privid, jer su boje, pored bele, crne i svih nijansi sive, iskorišćene da istaknu posebne delove. Na primer, ikonica koja predstavlja vas, obojena je plavo po početnom podešavanju, koje se može menjati dok su svi elementi pozadine monohromatski.

Exit path po%C4%8Detak

Za igranje ove igrice, nije vam potrebno nista osim tastera gore, dole, levo i desno kao i „spejs“ (za brzo trčanje). Osim samih tastera, na kretanje samog „igrača“ utiču i elementi koji čine poligone – skakaonice, pokretne trakei polja za teleportovanje. Naravno, samo kretanje od tačke A do tačke B, otežaće vam razne prepreke od kojih su neke samo gomila kockica dok su neke „opasne“ po život – pokretne sekire kao iz filmova Indijane Džons, veliki i oštri zupčanici kao i rupe bez dna i laseri. Za razliku od standardnih igrica, u ovoj nemate životnu energiju koju crpite i koja se troši ukoliko napravite pogrešne korake. Ali ne bojte se. Svaki put kada pogrešite, vraćate se na početak nivoa ili sigurne pozicije (mesta na nivou označena zastavicama) tako da praktično ne gubite ništa :)Vraćanje na prethodnu sigurnu poziciju je grafički veoma dopadljivo, jer potseća na premotavanje snimka vašeg prethodnog poteza.

Exit path povratak

Nakon par nivoa, dolazite do poruke koja vas obaveštava da je učestvovanje završeno i da možete nastaviti ka kraju kompletnog poligona gde vas čeka iznenađenje – to nije bio kraj već praktično samo zagrevanje na početku i nivoi postaju sve zanimljiviji, ali i očekivano teži.

Exit path kraj

Exit path nastavak

Poenta igre jeste da pređete celu igru za što manje vremena, što će biti osnova za rangiranje na zvaničnoj listi igrača. Najavljujemo dobru zabavu bilo da igru igrate u pojedinačnom ili grupnom režimu.

Kreator igre: Džon

Uživajte.