DeskJet 3755 output

HP predstavio najmanji All-in-One štampač na svetu

HP Inc. je otkrio danas svoju novu generaciju DeskJet All-in-One (AiO) štampača, idealnog uređaja za stilski osvešćene, uvek povezane korisnike. Projektovani za predstavnike digitalne generacije koji žele da štampaju sa Facebook-a, Instagram-a i drugih aplikacija, novi HP DeskJet 3775 i 3785 su dvostruko manji od drugih sve-u-jednom štampača u svojoj klasi, pri čemu kombinuju robusnu štampu i mogućnosti skeniranja i slanja faksa sa jednostavnim mobilnim podešavanjima i funkcijama.

Nedavno proglašen za jedan od 50 najuticajnijih gedžeta svih vremena po izboru magazina Time, ovaj redizajnirani DeskJet model nudi najjednostavnije moguće štampanje sa pametnog telefona ili tableta. HP DeskJet 3775 i 3785 ne samo da optimizuju korišćenje radnog prostora, već mu daju i dodatnu energiju svojim živopisnim bojama (morsko zelena i kameno siva). Druge boje uređaja se očukuju uoči božićnih praznika.

[su_quote cite=”Sue Richards, direktor i potpredsednik , HP Consumer Printing”]Potrošači žele male, bežične uređaje koji se uklapaju u njihov životni stil i pružaju im mogućnost da ostanu povezani, društveni i produktivni, gde god da se nalaze. HP-ov novi DeskJet okreće tradicionalno korisničko iskustvo štampanja naglavačke svojim inovativnim i zabavnim dizajnom i intuitivnim mobilnim povezivanjem sa praktično svakog uređaja ili socijalne mreže.[/su_quote]

Uz to, HP nudi korisnicima iz celog sveta najširi portfolio digitalnih rešenja za štampanje, polazeći od najmanjeg kućnog štampača na svetu, do najvećih presa za štampanje, omogućavajući svaku vrstu štampanog materijala, od fotografija i dokumenata, do ambalaže i reklama na zgradama. Na sajmu drupa 2016, kompanija je prikazala više od 50 rešenja za digitalnu štampu, naglašavajući inovativnost, brzinu, performanse i moć digitalne štampe.

DeskJet  3755 close

Podešavanje i štampanje direktno sa mobilnog uređaja nikada nije bilo lakše, uz korišćenje OS rešenja i HP All-in-One Remote mobilne aplikacije. Besplatna aplikacija nudi korisnicima najbitnije opcije, uključujući bežično štampanje, kopiranje i skeniranje sa većine pametnih telefona i tableta, uključujući Apple™, Android™ i Windows® uređaje. Koristeći Wi-Fi Direct, korisnici mogu odmah početi sa štampanjem sa svojih mobilnih uređaja i pristupiti štampaču bez infrastrukturne mreže.

Korisnici mogu štampati, deliti i dizajnirati fotografije po želji sa Facebook-a, Instagrama i Flickr-a, ili direktno sa kamere telefona, uz pomoć besplatne HP Social Media Snapshots aplikacije. HP takođe nudi zabavni 4×5 samolepljivi foto papir, napravljen baš za Social Media Snapshots aplikaciju, koji je savršen za dekoraciju spavaće sobe, ormarića, ili za deljenje porodici i prijateljima. Uz pomoć HP Printbot, Facebook Messenger aplikacija, korisnici mogu lako štampati sadržaj Facebook Messenger konverzacija. Pored jednostavnog štampanja fotografija i dokumenata, HP Printbot pruža korisnicima mogućnost da dodaju štampače, štampaju iz baze ranije odštampanih materijala, kao i da naručuju potrošni materijal.

Novi, razbojni DeskJet 3775  i 3785 modeli biće dostupni od oktobra kod određenih prodavaca, po početnoj ceni od 84 evra.