ePrimeEksterijer 9390

E prime sprema nove modele električnih bicikala

Neosporna je činjenica da električni bicikli iz godine u godinu postaju sve popularniji širom planete. Njihov broj na ulicama Srbije je svakog dana sve veći, a tome je ponajviše doprinela upravo činjenica da su ovi bicikli odlična investicija tj. da za uložen novac donose ne samo željeni komfor u smislu pređenih kilometara i udobnosti, nego i lakoću održavanja i korišćenja, kao i zanemarljive prateće troškove.

Primer: zamislite samo koliko se uštedi na gorivu vozeći se biciklom na baterije, odnosno električni pogon, plus na to treba dodati i bezmalo 0% emisije štetnih materija, kao i podatak da se električni bicikli lako parkiraju (zauzimaju minimalan prostor) i da za njih nije potrebno imati vozačku dozvolu.

Običan bicikl obezbeđuje bezbrižnu i ekonomičnu vožnju, ali sa električnim biciklom stvari postaju mnogo zanimljivije i lakše. Električni bicikli su odlični i za starije ljude koji su navikli da im bicikl bude glavno prevozno sredstvo, ali više nisu u stanju da se naprežu vozeći ga. Zapravo, upotreba električnih bicikala je mnogo šira od prevoza osobe sa jedne lokacije na drugu. Oni se sve više koriste i u dostavne svrhe, za patronažu, ali i direktnu prodaju. Srbija ima svog proizvođača električnih bicikala, kompaniju E prime koja razvija i proizvodi vrhunska rešenja itekako zanimljiva ne samo domaćim i regionalnim već i stranim kupcima. Aktuelna ponuda pomenute kompanije je veoma bogata i raznolika – od low end modela do najviše klase za koju je ovaj proizvođač osvojio impresivne domaće i međunarodne nagrade. 

U skladu sa aktuelnim trendovima kompanija E prime je za tekuću 2020 godinu spremila niz noviteta među kojima su novi modeli popularnih električnih bicikala effecto i effecta, koji su doživeli promene na nivou dizajna koji je sada mnogo atraktivniji, ali i na nivou pratećih elemenata (manja centralna kutija, nova svetla, novi tasteri…). Tu je i nova elektronika koja će u značajnoj meri poboljšati korisničko iskustvo ovih rešenja. Novi modeli su dostupni samo u izvedbama City i Deluxe koje su i najpopularnije. Među novitetima ove godine očekuje se i novi EVO R model koji će biti težak svega 21 kilograma i cenovno prilagođen najširem krugu korisnika. Premijera novih E prime električnih bicikala se očekuje na sajmu Moto Passion u martu mesecu, dok se prvi primerci za isporuku i prodaju očekuju tokom aprila i maja.“Ova godina je jako važna za kompaniju E prime iz mnogo razloga – novi proizvodni pogon je tu, spremili smo nove modele, kao i zanimljive dodatke, a tu su i neka inovativna rešenja koja će u značajnoj meri poboljšati samo korisničko iskustvo u vožnji naših bicikala. Brojne nagrade iz prošle godine su nam dale vetar u leđu, ali i podsetile na veliku obavezu koju imamo prema korisnicima ispred sebe.”– izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.