bne

Budi i ti, IT! Prijavi se za HAKATON!

Oktobar postaje mesec programera! U sklopu projekta Brand New Engineers  – Od integrala do inženjera! biće organizovan  hakaton od 16. do 18. oktobra.

Ovo je idealna prilika za sve mlade programere i entuzijaste koji žele da testiraju svoje znanje u programskom jeziku Java, da se prijave i osvoje vredne nagrade.

Sve što je potrebno da uradite jeste da prijavite tročlani tim od 23. septembra do 13. oktobra. Prijave su otvorene od 23. septembra do 13. oktobra na sajtu projekta www.brandnewengineers.rs.

Dvanaest timova  koji najbrže budu rešili zadatak koji će biti postavljen na sajtu 14. oktobra, imaće priliku da 16. oktobra učestvuju na radionici koju organizuje kompanija Devana Technologies, a koja ima za cilj da ih bolje pripremi za hakaton, kroz live demonstraciju.

Sam hakaton održaće se 17. i 18. oktobra.

Nagradu za prvo mesto dodeljuje generalni pokrovitelj projekta, kompanija Mozzart, a nagradu za drugo i treće mesto, pokrovitelji projekta, kompanije Devana Technologies i sTech.

Takođe, kao i svake godine do sada, biće organizovan Brand New Engineers Seminar, od 12. do 16. oktobra, na Elektrotehničkom fakultetu.

Seminar nudi studentima priliku da se dodatno edukuju i poslušaju zanimljiva predavanja na temu informacionih tehnologija koje će održati profesori sa Elektrotehničkog fakulteta, kao i zaposleni u uspešnim kompanijama širom Srbije. Svi zainteresovani su dobrodošli!

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope-EESTEC (Istek) osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da studentima elektrotehnike Evrope omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja.

[su_highlight]Više informacija o nagradama i hakatonu pronađite na www.brandnewengineers.rs.[/su_highlight]