BitefArtCafe aplikacija

Predstavljena Bitef Art Cafe Android aplikacija!

Jedno od najpopularnijih mesta za dobar provod tokom cele godine jeste Bitef Art Cafe. Od sada imaju i svoju Android aplikaciju kako biste uvek znali za taj dobar provod.

U prostoru letnje bašte Bitef Art Cafe-a, na teniskim terenima na Kalemegdanu, upriličen je događaj na kome su za dobru zabavu gostiju bili zaduženi bendovi MaraQya i Makao a na kome je predstavljena prva verzija Bitef Art Cafe Android aplikacije za telefone i tablet uređaje. LookerWeekly magazin vam predstavlja detalje ove aplikacije.

BitefArtCafe aplikacija je razvijena od strane Vemid Technologies i to je za sada njihova prva Android aplikacija na Google Play prodavnici.

Po pokretanju, primećuje se jednostavan i “čist” dizajn glavnog menija. Opcije koje možete pronaći su vidljive na prvom ekranu bez skrivenih ili dodatnih opcija.

Prva opcija je “Program” kluba i dostupan vam je pregled svih aktuelnih događaja do kraja meseca. Izborom događaja koji vam je interesantan, biće vam prikazan jedinstveni baner za taj događaj, uz podatke o datumu i vremenu dešavanja, kao i svih informacija kakav provod možete očekivati te večeri. I ovaj pregled je veoma “čist”  ali možemo primetiti da postoji mala nepreglednost u samom opisu događaja. Ukoliko želite da pogledate kako izgleda ceo mesečni program, za to ćete iskoristiti opciju na dnu ekrana.

Druga opcija koja će vam takođe biti interesantna jeste “Galerija” slika sa prethodnih događaja u ovom klubu. Za sada je prikazano tek nekoliko fotografija koje će vam tek nagovestiti šta možete da očekujete od narednih verzijama. Primetili smo da se na određenim uređajima, galerija ne ponaša na isti način – kontrole nisu vidljive dok fotografije jesu, ili obrnuto – pa očekujemo da će ovaj nedostatak vrlo brzo biti otklonjen kako se opšti pozitivan utisak ne bi narušavao. Za sada, nije moguća interakcija sa fotografijama koja će možda nekome zatrebati (share, like, tag…), ali sve su to opcije koje će verovatno biti deo narednih verzija.

Pažnju su nam privukle i opcije “Mapa” i “Kontakt”. “Mapa” je klasičan prikaz gde se BitefArtCafe nalazi. S obzirom da je ovaj prikaz fullscreen, na pregledan način možete pogledati kako da dođete do kluba i sjajno se provedete. U opciji “Kontakt” navedeni su svi načini kako da rezervišete svoje mesto u klubu dobre muzike i zabave. U ovoj opciji je omogućeno da klikom na kontakt osobu direktno je pozovete i odmah izvršite rezervaciju.

Na kraju, možemo reći da je BitefArtCafe dobra i lepa aplikacija koju možete koristiti svake nedelje ili vikenda, bilo na telefonu ili tabletu. Čak i bez interaktivnosti koja se možda očekuje. Pozivamo vas da se i sami uverite u mogućnosti aplikacije i preuzmete je direktno sa Google Play prodavnice preko opcije koja se nalazi na kraju teksta. Vaš komentari i predlozi će dobro doći timu koji je radio na ovoj aplikaciji.

[appbox googleplay vemidt2.bitefartcaffe.com]