Screen Shot 2015 08 18 at 22.11.17

Praktične aplikacije za upravljanje finansijama

U slučaju da spadate u onu grupu ljudi, koja se češka po glavi tek nekoliko dana posle dobijene plate, pitajući se gde ode ista, to znači samo jedno: ne poznajete veštinu rukovanja novcem. U pomoć stižu aplikacije za upravljanje finansijama, uz koje ćemo naučiti da finansijski planovi zahtevaju disciplinu, odricanja i znanje.

Odlučni ste u nameri da konačno stanete na put odlivu vašeg, teško zarađenog novca i čvrsto ste rešili da kontrolišete svoje troškove, onda je savršeno vreme da se pozabavite uz aplikacije za upravljanje ličnim finansijama.

Aplikacija Mint.com

Pretpostavljamo da ste do sada čuli za pojedine aplikacije za upravljanje finansijama. Ako niste, onda da vas upoznamo sa aplikacijom mint, koja odlično obavlja posao praćenja i kategorizacije potrošnje svog vlasnika. Ova zanimljiva aplikacijama svojim korisnicima omogućava kreiranje mesečnog budžeta za različite stavke kao što su: namirnice, zabava, računi. Pametna aplikacija upozorava svog vlasnika u slučaju da se troši više novca nego što je potrebno u pojedinim kategorijama. Doslednost je bitna stavka u upravljanju novcima pa je tako ova aplikacija sjajan početak za savladavanje uspešnosti u očuvanju kućnog budžeta.

Aplikacija LearnVest

Ništa manje zanimljiva aplikacija za očuvanje novca, LearnVest pomaže korisnicima da svoje finansije dovedu u red. Ova korisna aplikacija omogućava povezivanje naloga, pratnju potrošnje, kreira određeni budžet i postavlja finansijske ciljeve. Aplikacija svojim korisnicima nudi tri opcije: plan za budžet početnika, finansijski plan u narednih pet godina, kao i portfolio graditelj, od kojih je svaki program prilagođen trenutnoj situaciji korisnika. Aplikacija LearnVest svojim korisnicima pruža neophodne informacije i korisne opcije za što efikasnije upravljanje novcem.

Aplikacija Level

Većina pojedinaca umire od želje da sazna koliko bi trebalo da troše i koliko novca bi moralo da se odvoji sa strane (za crne dane). Aplikacija Level automatski detektuje korisnikove prihode i govori koliko novca je na raspolaganju za svaki dan. Level takođe pravi procenu za ekstra fond ili koliko novca imamo na rasploganju za lična zadovoljstva.

Magija se ne dešava preko noći već pažljivim upravljanjem finansija i dobrim planom. Ova aplikacija to čuva u levom rukavu.

A vi? Da li ste uspeli nešto da sačuvate?

foto:YouTube screenshot