LinkedIn na Androidu

Vaša profesionalna mreža na vašem telefonu

Jedini pravi elektronski rezime iliti CV jeste profil na sajtu LinkedIn.com koji je u srbiji na 24. mestu po broju poseta. Početkom ovog meseca, predstavljena je verzija 1.0 LinkedIn aplikacije za Android telephone…

Iako je mobilna stranica ovog sajta uvek postojala, ipak nije davala dovoljno opcija, pa se stvorila potreba za mobilnom LinkedIn aplikacijom. Ova besplatna aplikacija je već bila dostupna za BlackBerry, iPhone i Palm uređaje, ali kako Android velikom brzinom osvaja svet, očekivano je da se i za ovaj mobilni operativni sistem kreira posebna aplikacija.

Početna strana LinkedIn Android aplikacije

Samim svojim dizajnom, podseća na već odavno nezaobilaznu Facebook aplikaciju za Android platformu. Aplikacija je osmišljena tako da omogući pristup najbitnijim opcijama kao što su poslednje vesti, pristup vašim konekcijama, mogućnost pretrage i slanja poziva i poruka.

Opciju “konekcije” možete koristiti i kao elektronski biznis imenik – brz pristup poslednjim informacijama na profil stranama vaših kolega ili saradnika sa mogućnošću da ih direktno kontaktirate porukom bez dodatnih koraka.

Pretragom, možete potražiti ili nekoga iz vaše kontakt liste, ali i sa globalne LinkedIn liste, čime je iskustvo pretrage sa standardnog sajta verno preneto na mobilni telefon.

Kako je ova aplikacija tek sada izašla iz “beta” faze testiranja, u pozadini se razvijaju dodatne opcije koje će biti omogućene u sledećoj verziji. Za sada je najavljeno da se nova verzija može očekivati u narednom periodu. Ipak, i ova verzija nudi dovoljno opcija za sve one koji mnogo vode računa o svom elektronskom rezimeu.

Aplikaciju besplatno možete preuzeti direktno sa Android Market-a.

[appbox googleplay com.linkedin.android]