ID 10037168

Ovo je najslađi posao

Ako ste se ikada pitali koji je najslađi posao na svetu, pretpostavljate da bi takva vrsta posla imala neke veze sa slatkišima. Degustator čokoladnih uskršnjih jaja ima ubedljivo najukusniji posao na svetu a obaveza mu je da pojede oko sto trideset čokoladnih štanglica nedeljno!

Najslađi posao na svetu zapao je dvadesetsedmogodišnjoj Britanki koja u ume kompanije Marks and Spencer, isprobava nedeljno toliko čokolade, da bi joj se Ivica i Marica, zajedno sa svim ljubiteljima čokolade ozbiljno zamerili.

Ova srećna Britanka putuje svetom i bira savršene sastojke za prodavnice slatkiša, koji završavaju ručno rađeni u Velikoj Britaniji i Irskoj. U tim prodavnicama nastaju najukusnije čokoladne poslastice za decu i odrasle. Čokoladni zečevi i ostale životinjice, jaja, čokolade svih veličina i gramaže, strpljivo čekaju da budu probani i smazani.

Ove godine u ocenjivanju uskršnjih poslastica, Britanka ima u planu i da proba džinovsko čokoladno jaje teško oko kilogram i po, kao i omiljenu dečiju poslasticu Persi jaje prase.

Ko ne bi voleo da pojede oko pet kilograma čokolade svake nedelje i da pritom za to bude plaćen! Posao iz snova!

Zbog unosa velike količine čokolade nedeljno, ova degustatorka ide u teretanu četiri puta nedeljno pre posla, kako bi ostala pri razumnoj kilaži.

foto: freedigitalphotos.net