Dobitnici nagrada 2016

Menadžeri Srbije biraju najbolje u 2017. godini

Srpska asocijacija menadžera (SAM) tradicionalno već šestu godinu za redom, pokreće izbor „SAM Godišnje nagrade“. Ovo prestižno priznanje dodeljuje se menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima kao i za bolji život svih građana u celini.

Promocija izuzetnosti i podsticanje konkurentnosti i kreativnosti u različitim sferama društvenog i poslovnog života, glavni su ciljevi SAM Godišnjih nagrada.

Ovogodišnje nagrade dodeliće se u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine, poslodavac godine, poslodavac godine u kategoriji MMPP, društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za promociju i razvoj liderstva među mladima, najbolji program za razvoj talenata, regionalni projekat godine i specijalna nagrada žirija.

Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji „SAM GALA 2017“, 12. decembra u BelExpo centru, na kojoj će prisustvovati najuticajnije zvanice iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.