Maša

Maša i Medved na ledu – besplatan parking za posetioce prve predstave

Zbog održavanja Beogradskog maratona, obaveštavamo sve posetioce prve predstave u subotu, u 13.30h, da za prilaz Kombank Areni mogu koristiti most Gazela kao i autoput iz oba pravca na kojima će se saobraćaj neometano odvijati. Svim posetiocima ove predstave, biće omogućen besplatni parking koji se nalazi na južnoj strani Kombank Arene, kod isključenja sa autoputa.

Predstavu “Maša i Medved na ledu” do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope!

[su_note]Izmene će trajati od 10h do 16h a sve informacije o posebnoj organizaciji saobraćaja usled održavanja XXX Beogradskog maratona, nalaze se na linku: http://bgdmarathon.org/informacije.aspx[/su_note]

Crtani koji je opčinio mališane širom sveta, luckasti Maša i Medved upustiće se u novu avanturu i to na ledu u sred Kombank Arene, 22. i 23. aprila, 2017. godine.

Jedinstvena ledena predstava kreirana je prema originalnim motivima ove ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti, zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na YouTube kanalu sa preko 18 milijardi pregleda.

Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 40 akrobata, plesača i profesionalnih klizača. Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na LED ekranima površine od 138 kvadratnih metara. Sve ovo prate spektakularne raskošne scene a tu su i čuveni likovi od ježeva i zečeva do vuka koje poznaju svi gledaoci ove bajke.

Ulaznice već od 1200 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs