Dog weekend

Uspešno započeo „DOG WEEKEND“u CineStar bioskopu

Digitalna izložba pasa za udomljavanje, druženje sa malinoa službenim psima, brojni pokloni za ljubimce u okviru DOG WEEKEND

„Dog Weekend“ („Vikend pasa“) je zvanično otvoren, u četvrtak 17. marta i traje do nedelje 20. marta 2022. u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mall-u.  Povod je prikazivanje hit komedije “Pas” sa Čeningom Tejtumom, a bioskop CineStar priredio je brojne aktivnosti namenjene ljubiteljima pasa.

Otvorena je digitalna izložba pasa za udomljavanje o kojima brinu organizacija Beta i Ventura, tako da se na mestima gde se obično  nalaze reklame filmova sada mogu videti posteri napuštenih kuca koje su spremne za nove domove.

Pored toga publika je uživala u druženju sa malinoa psima, belgijskim ovčarima,  svetski priznate odgajivačnice “Mailigo”. Malinoa psi su u holu i u bioskopskoj sali pokazali svoje umeće i razveselili brojnu publiku. Ova rasa važi za veoma inteligentnu rasu pasa,  oni su zvanični službeni psi policije svih zemalja EU, koriste ih i marinci, a u Srbiji se koriste u žandarmeriji i vojsci.

Dog vikend  od 18. do 20. marta takođe pruža mogućnost najsrećnijim posetiocima da osvoje „Farmina“  poklone za svoje ljubimce, vaučere za ulepšavanje ljubimaca “Ave Pet Salona”, vaučere za studijsko fotografisanje ljubimaca “Pet studio Belgrade” i da dobiju specijalizovan magazin za kućne ljubimce – “Pas”.

Komedija  „Pas“ (Dog)  govori o bivšem vojnom rendžeru kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban zajednički život koji je izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Glavnu ulogu tumači čuveni Čening Tejtum, koji je i koreditelj ovog filma. Film “Pas” ima visoke ocene publike na filmskim svetskim platformama.
foto: Beliksa Abdulović