TAJ FP

“TOM I DŽERI” ULEĆU U BIOSKOPE

OMILJENI MAČAK I MIŠ U NOVIM VRAGOLIJAMA

Najgori prijatelji, najbolji neprijatelji, mačak Tom i miš Džeri izvode svoje nove vratolomijeu najnovijem ostvarenju „TOM I DŽERI“ koji stiže na velika platna, od danas 18. februara.

Klopke iz kojih se mudri miš uvek izvuče, a nestašna mačka na kraju vrišti od bola stižu pred domaću publiku u nešto drugačijoj formi od tradicionalne.
Iako su stari rivali animirani, novi film je sa živim glumcima i stvarnom scenografijom.


Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči “venčanja veka”, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja.

Kajla za pomoć uzima mačka Toma, kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija.
Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela.

No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni menadžer koji se urotio protiv njih troje.

Ali sa rivalstvom dugim 80 godina, to je novi korak ka tome da postanu – prijatelji.

„Tom i Džeri“ prvi je dugometražni film koji prikazuje najpoznatiju mačku i miša, u kombinaciji animacije i akcije uživo.

Ovo filmsko ostvarenje nam stiže u sinhronizovanom formatu, reditelj filma o najpoznatijim rivalima jeste Tim Stori, dok je sjajna ekipa domaćih glumaca pozajmila glasove junacima filma -Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić i mnogi drugi.


Najpoznatiji dvojac u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji, možete ga pogledati od četvrtka, 18. februara, a ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.