Moj sastanak na slepo

Od reditelja filma “Sophie School” nominovanog za Academy Award u domaće bioskope stiže neverovatna i inspirišuća nemačka tragikomedija “Moj sastanak na slepo”, zasnovana na istinitim događajima o gotovo slepom čoveku, koji je godinama skrivao svoju slepoću od drugih i koji pobeđuje nedaće svojom ekstraordinarnom odlučnošću da ispuni svoj san da radi u luksuznom hotelu! Ova istinita priča je u bioskopima od 29. juna.

“Moj sastanak na slepo” nam donosi na veliko platno toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji još kao tinejdžer postane gotovo slep. Umesto da posluša sve one koji mu govore da bude realan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu. Ne spominjući nikome svoju slabovidost, dobije mesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Minhenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmaši sva očekivanja i uspe se provući uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maxa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje pucati po šavovima.

Dugo nismo videli ništa dirljivije i inspirativnije od ambiciozne i borbene osobe dok teži da ostvari svoje snove! Zato ne smete da propustite “Moj sastanak na slepo” koji od 29. juna stiže u bioskope!