Funny Woman Landscape

KOMEDIJA “FUNNY WOMAN” SAMO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 10. FEBRUARA

Uz Džemu Arterton u glavnoj ulozi i bazirana na bestseler romanu Funny Girl od Nika Hornbija, Funny Woman dolazi na SkyShowtime platformu od 10. februara. Na dan emitovanja prve tri epizode biće dostupne odmah, dok će ostale nove epizode biti dostupne svake nedelje.

U jeku razigranih 60-tih Barbara Parker (Džema Arterton) je upravo krunisana za Mis Blekpula – ali nije moguće da bi pobeda na izboru za mis primorskog grada bila vrhunac života, zar ne? Ona želi da postane… nešto više.

Sjajna svetla Londona zovu, a naša odlučna junakinja kreće da sazna šta želi. London sa kojim se susreće nije tako razigran kao onaj o kom je čitala i koji je videla na TV-u.

Međutim, nakon niza neuspeha, Barbara se nalazi na nepoznatoj teritoriji – na audiciji za TV komediju. Barbarina beskompromisna duhovitost pokazuje se kao X faktor koji je seriji nedostajao. Ona dobija ulogu i postaje deo revolucionarnog novog sitkoma koji će u decenijama koje dolaze imati veliki uticaj na britansku komediju.

Biti žena u pretežno muškoj sredini ima svoje izazove, ali kako je Barbara ‘duhovita’, ona redefiniše preovlađujući stav prema duhovitim ženama i u tom procesu otkriva sebe.

Seriju je napisala višestruko nagrađivana spisateljica Morvena Benks, a režirao je Oliver Parker, nominovan za nagradu BAFTA.

U glavnim ulogama: Džema Arterton, Tom Bejtmen, Aršer Ali, David Trelfal, Rupert Everet, Kler-Houp Ašitei, Aleka Dejvis, Alister Petri, Metju Berd i Leo Bil, serija Funny Woman biće dostupna za striminig na SkyShowtime platformi od 10. februara.

SkyShowtime platforma okuplja najbolju zabavu najvećih svetskih studija i pripovedača. Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, usluga će biti mesto za širok izbor najiščekivanijih serija i filmova na svetu. 

SkyShowtime platforma dostupna je direktnim korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV i preko veb sajta: www.skyshowtime.com

Mesečna cena za SkyShowtime je 5,99e, a do 25.1.2023. novi pretplatnici mogu dobiti 50% popusta na ovu standardnu cenu.

Za više informacija, posetite:  

Veb sajt: www.skyshowtime.com   

Redakcija: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime