KikoProleceMale 2

Šminka: Osveženje i energija razigranog proleća

Mood Boost kolekcija za izgled okupan suncem i svetlucavom svežinom

Ovog proleća, sigurno provodimo mnogo više vremena napolju, u šetnjama i izletima, nego što smo to imali običaj da radimo ranije. Sam boravak u prirodi, u vreme kada se i ona sama budi, prija nam, daje nam energiju i elan, dok blagi, prolećni, sunčevi zraci pogodno deluju na imunitet a samim tim i na ten. Kada poželimo da malo naglasimo tu svetlucavu svežinu, i da dodatno poboljšamo raspoloženje koje nam donosi toplije vreme, jedan od odličnih načina za to je lagana a efektna šminka. 

KikoProleceMale 6 1
„Mood Boost“ Kiko Milano; foto: Miss Stills Photography

Upakovana u najnežnije boje ružinih latica, šminka iz kolekcije „Mood Boost“ Kiko Milano, u mom slučaju se pokazala kao vrlo praktična prolećna kozmetika, i pravi sezonski poklon u kom sam pronašla proizvode koji su idealni za brzo a upečatljivo svakodnevno šminkanje.

Čak i kada nemam ni minut za doterivanje, jer žurim na zadatak, uvek se snađem tako što nanesem nešto rumenila, i tako udahnem malo „života“ u lice. Volim da to budu nijanse od ružičaste, bronzane pa i pink. Rumenilo „Radiant Blush” – boja Coral Sunset iz kompleta koji sam dobila je pravi ton za postizanje osunčanog izgleda, što je neophodno svakom sivkastom gradskom tenu, nakon duge zime u zatvorenom.

KikoProleceMale 9
Rumenilo „Radiant Blush” – boja Coral Sunset; foto: Miss Stills Photography

Ono što sam, takođe, probala iz „Mood Boost“ kolekcije jeste Long lasting Eyeshadow & Eyeliner – boja 04. Sada ga nosim u torbi sa sobom, jer mi omogućava da brzo i jednostavno popravim šminku i u hodu. S obzirom na to da je u pitanju kombinacija – olovka i senka u olovci u jednom, jednostavno se nanosi, a dugo traje. Ovde bih pomenula i maskaru 3-u-1, jer u poslednje vreme najčešće šminkom ističem oči.

KikoProleceMale 10
Long lasting Eyeshadow & Eyeliner – boja 04, i maskara 3-u-1; foto: Miss Stills Photography

Volim kod Kiko Milano šminke to što imaju palete koje su univerzalne i za lice, pa onda na jednom mestu imam i senku i sjaj i rumenilo. Tako je i Good Vibes Only Face Palette višenamenska i korisna za lagano senčenje.

KikoProleceMale 11
 Good Vibes Only Face Palette; foto: Miss Stills Photography

Obično bih iz dnevne varijentne prešla u večernju tako što bih dodala malo „jače“ oči. Zadržala sam toplinu prolećnog izgleda senakama za oči u nijansama Dive In Colors  iz palete senki „Mad For Colours Eyeshadow Palette“.

KikoProleceMale 12
Mad For Colours Eyeshadow Palette –  Dive In Colors; foto: Miss Stills Photography

Sjaj za usne koji sam probala, Enchanting Lip Gloss, je dobar, ne lepi, ali meni kao crnki maslinastog tena nije odgovarala nijansa 02Potražiću ga u drugoj boji.

KikoProleceMale 7
Enchanting Lip Gloss – 02; foto: Miss Stills Photography

Tečna senka Glittery Liquid Eyeshadow 01 brzo se suši što je odlično jer se ne preslikava, a meni je to bilo važno jer imam spuštene kapke. Verujem da je ovako nešto idealno za tinejdžerke, jer lako i brzo mogu da postignu odličan efekat a da im za nanošenje nije potrebna posebna veština. Rezultat je suptilan svetlucav pogled.

KikoProleceMale 5
Glittery Liquid Eyeshadow 01, foto: Miss Stills Photography

Svaki od proizvoda iz “Mood Boost” Kiko Milano prolećne kolekcije slaže se jedan s drugim, tako da pored ovih koje sam dobila na poklon i probala, i o njima sa vama podelila svoje iskustvo, postoje još i oni različitih nijansi i namena, a koji su takođe za blistav i lepršav izgled, koji podiže raspoloženje.

KikoProleceMale 3
“Mood Boost” Kiko Milano, foto: Miss Stills Photography

Foto: Miss Stills Photography / Tijana Janković-Jevrić