krečenje

ROMA COMPANY POMAŽE KREČENJE ULAZA I HODNIKA

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Vreme je za letnje promene, za krečenje!

Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company već petu godinu za redom, uskoro objavljuje konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda.

Letnji meseci pokazali su se kao pravo vreme za zajedničke akcije i pokretanje timskog duha. Sa ciljem da pomogne, inspiriše i osnaži duh zajednice u kojoj posluje Roma Company i ove godine objavljuje konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji grada Beograda. Prijavljivanje za ovaj, već tradicionalni konkurs počinje 1. juna kada će Upravnici zgrada, predstavnici stanara ili profesionalni upravnici, moći da konkurišu putem zvanične internet stranice Roma Company.

„Već četiri godine unazad, zajednička akcija Roma Company i građana Beograda pokazuje izvanredne rezultate. Projekat ima za cilj da ukaže, ojača i održi svest ljudi prema svojoj okolini. Ulaganjem u lokalnu zajednicu, doniranjem subvencija u vidu materijala za krečenje, kao i sjajni rezultati prethodnih akcija, ostvarili su jedninstvenu vezu svih učesnika a nama dali podsetrek da idemo u istom smeru i radimo na jačanju veza i poverenja koje nam ovaj projekat omogućava. Ovom prilikom pozivamo stambene jedinice da se priključe i konkurišu za uređenje svojih zgrada“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

Kao i prethodnih godina, u želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koji se budu prijavili za subvenciju, dobiće na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma Company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.

Sada već tradicionalna akcija Roma Company, pokazala se kao veoma inspirativna i pre svega korisna za stanare više od 200 ulaza sa 12 beogradskih opština koji su iskoristili pravo na subvenciju za nabavku materijala. Udruženim snagama svih stanara, kako najmlađih tako i starijih stanovinika zgrada, i uz podršku Roma Company, osveženi su ulazi, hodnici i zajedničke prostorije.