Premijera na Filmskom Festivalu u Berlinu

Krugovi Srdana Golubovića u Berlinu

Film reditelja Srdana Golubovića Krugovi evropsku premijeru imaće na Filmskom Festivalu u Berlinu, koji se održava po šezdeseti put. Film će biti predstavljen 11. februara, posle čega će imati još tri prikazivanja. Domaću premijeru imaće u okviru FESTA, u subotu 23. februara, navodi se u saopštenju distributera Tuck…

Reditelj filmova “Klopka” i “Apsolutnih 100” ovoga puta stvorio je film koji govori o o posledicama jednog herojskog čina, o vraćanju duga i potrebi da se dobro jednog dana vrati.

“Krugovi” su savremena priča koja prati paralelne događaje koji se odvijaju u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju, prateći likove koji su, kao svedoci dogadjaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote. Nebojša, svedok dogadjaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja; Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi; a sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.