PND 0621

Počelo prijavljivanje za 29. Beogradski maraton

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

„Prijavljivanje za 29. Beogradski maraton počelo je 16. oktobra, tačno 6 meseci pre ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji“ – Izjavio je ovim povodom Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

„Izuzetno nam je drago da ovako rano počinjemo sa prijavljivanjem za ovu manifestaciju i da je time već postignut jedan rekord. To je u skladu sa praksom sličnih velikih događaja u svetu, ali i stepenom naše pripremljenosti za realizaciju ovog događaja. S obzirom na stalnu stopu rasta broja učesnika na prethodnim Beogradskim maratonima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva, očekujemo rekordan broj učesnika i na sledećem 29. izdanju Beogradskog maratona 16.04.2016. godine.“ – napomenuo je Nikolić.

„Svakako ćemo učiniti sve napore da kvalitetnom organizacijom i određenim unapređenjima zadržimo taj pozitivan trend. Ove godine, na 28. Beogradskom maratonu, dostignut je rekordan broj od 4500 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 56 zemalja sveta sa svih kontinenata. Naravno, za sve one zainteresovane koji mogu da nam se pridruže u tradicionalnoj Coca Cola Trci zadovoljstva prijavljivanje neće biti potrebno.“ – zaključio je svoju izjavu Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Uputstvo za prijavljivanje se nalazi na internet stranici – www.bgdmarathon.org.