goblini 2016a fotoMarkoRistic

Posle sedam meseci Goblini nastupaju nikad jači

Objavili su nedavno novu pesmu i pozivaju sve na tri koncerta uz poruku „Svi za jednog, jedan za sve!“ Legendarni šabački pankeri „Goblini“ održaće kidačke koncerte 3. i 4. marta u klubu SubBeerni Centar (Cetinjska 15) od 20h, a dan ranije, 2. marta, sviraće u novosadskoj „Fabrici“.

Nakon oporavka gitariste Leonida Pilipovića, Goblini se vraćaju koncertnim aktivnostima i ponovo nas okupljaju u gomile. Kao gosti u Beogradu 3. marta će svirati bend „Iskaz“, a „Only The Impeccables“ će nastupati dan kasnije. Na koncertima u Novom Sadu će nastupati obe predgrupe.

– Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje.” Izjavio je basista benda Vlada Kokotović.

Goblini su nedavno objavili pesmu „Jedan za sve“ koju će izvesti na predstojećim koncertima na koje je putem snimka sve pozvao pevač Branko Golubović Golub. Video možete pogledati na OVOM linku.

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 RSD u FELIX Shopu, Our PUB-u (Beogradska 71) kao i na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a ina njihovom sajtu, kao i na dan koncerta po ceni od 1.200 RSD na ulazu u SubBeerni Centar. Više informacija možete dobiti na broju 061 14 20 299, ili fejsbuk stranici SubBeernog Centra i instagram profilu subbeerni_centar.

Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je preko 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire “Ignjat Bajloni i sinovi”. Napokon imaš priliku da uđeš u bačvu piva!

Novi singl ”Jedan za sve”:

Video najava na Instagramu:

https://www.instagram.com/p/Bft4GANnF8B/?taken-by=subbeerni_centar

Foto: Marko Ristić