EXIT na DEV9T

Die Antwoord 11. juna u Beogradu

Muzička rep rejv senzacija DIE ANTWOORD nastupiće u subotu, 11. juna u staroj Ciglani Beograda, u okviru umetničke kolonije DEV9T, kao zagrevanje pred ovogodišnji EXIT festival! Noć pod nazivom EXIT NA DEV9T predstaviće Die Antwoord na vrhuncu karijere i to na lokaciji koja neodoljivo podseća na njihove
upečatljive spotove!

Na EXIT festivalu slušali smo ih premijerno još 2010. godine, a na DEV9T stižu na veći nego ikad! Die Antwoord dolaze konačno u Beograd i to na vrhuncu slave, nakon što su pokorili svetske top liste 2014. godine sa albumom “Donker Mag” sa vrha svetskih top lista. Front-tandem Ninja i Yo-Landi nedavno su veliki uspeh doživeli i sa ulogama u filmu “Chappie” proslavljenog reditelja Nila Blomkampa, gde igraju ulične gangstere koji igrom slučaja postaju “roditelji” robota-heroja sa

Kontraverzni sastav iz Kejptauna, osnovan 2008. godine, donosi mešavinu uličnog hip-hopa, repa, roka i rejva sa margine savremenog društva. Njihovi beskompromisni i krajnje autentični nastupi su fuzija audio-vizuelne umetnosti praćene izuzetnom euforijom i gotovo distopijskim motivima savremenog društva.

Prodaja ulaznica za DIE ANTWOORD od ponedeljka 25. aprila!
Od ponedeljka će u prodaji biti ograničena količina ulaznica za EXIT na DEV9T, po ceni od 1,990 dinara, nakon čega će cena ulaznice iznositi 2,490 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 2,990 din. Prodaja  ulaznica će se vršiti putem prodanih mreža Gigstix.com i Eventim.rs, kao i online putem njihovih sajtova.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Ellie Goulding, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, Bastille, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Paradise Lost, DJ Hype, Andy C, kultni evropski klubovi Tresor i Concrete, te brojni drugi.